|
Yüksek ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Tem 2022 Saat 23:14 |
4 yaşında erkek çocuk Pazartesi sabah 38.5 ateşle uyandı 24 saat boyunca ateşi hiç düşmedi 40 a ulaştı gece ama ben hiç ilaç vermedim. Sadece gözlemledim bacakları ve başının ağrıdığını söylediğinde de masaj yaptım. 24 saatten sonra ateş 38-39 arasında kalmaya başladı ertesi gün geçti bu seferde öksürük başladı ilk başta kuru iken bir gün sonra balgamlıya dönüştü geceleri öksürmekten uyuyamıyor. Bugün tekrardan hafif ateşlendi su gibi burun akıntısı başladı öksürük çok yoğun var. Tahlil yaptırmama gerek var mı sizce antibiyotik gerekiyor da geciktiriyorsak diye kararsız kaldım tahlil yaptırma konusunda. Aslında üç şeye bakıyorum ama dildeki pastan emin olamıyorum. Ne tavsiye edersiniz uzun oldu kusura bakmayın Kadir bey.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tipik bir Grip geçiriyor.
Ateş+Koku+Pas, üçüde olursa, Antibiyotik gerekir. Dildeki pas??? Dili pembe olmayacak.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Tem 2022 Saat 08:33 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|