|
Tahlil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Tem 2022 Saat 17:24 |
Hocam merhaba 4.5 yaşındaki ve 3 yaşındaki kızlarımı d vitamini seviyesi için doktora götürdüm pek çok tahlil yapıldı sonuçları yüklüyorum bakabilir misiniz
Bu 4.5 yaşındaki kızımın sonucu. En son 19 Mayıs 2022 tarihinde bir ampul dvit icirdim |
|
![]() |
|
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu da 3 yaşındaki kızımın tahlil sonucu. Ona da en son 22.01.2022 tarihinde bir ampul dvit 3 icirdim. Belkide şişeyi sallamadigim için ayçiçek yağı içti bilmiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118391 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her ikisine birer ampul Dvit3 içirin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam 1 ampül içirip bir ay sonra bir ampül daha icirsem olurmu. 3 senedir 40 seviyesini göremedik icirdiklerim nereye gidiyor anlamadım. Saygılarımla
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|