|
Bulantı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Halilo ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Tem 2022 Saat 15:17 |
Kadir bey ara ara sizi rahatsız ediyoruz kusura bakmayın. Son zamanlarda çok sık yazar oldum değerli vaktinizi alıyoruz. 6.5 yaşında oğlumun midesi bulanıyor yaklaşık 1 haftadır devam ediyor. Daha önceden kurt olunca bulanmıştı yine öyledir diye düşünerek andazol verdim fakat devam ediyor bulantı. Gün içinde ara ara geçiyor ama çoğunluk bulantı var. Bactrim önermişsiniz bir yazınızda kullansak zararı olur mu?son zamanlarda düşme ve hastalanma sık olduğu için doktora çok gittik bu yüzden Doktora gitmek istemiyor ikna edemedim tahlil felan gerekli mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 haftadan beri bulantı oluyor, ama kusmuyor ise; dokunan bir gıda (aşırı yağlı, fazla meyva) vardır.
yediklerine dikkat edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|