|
Kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Benkut ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2022 Saat 21:50 |
Hocam merhaba
Esimin kulagina denizde su kacti. Baski hissi oldu hafif agri gibi. Kbb dr.u bisuru damla ve agizdan antibiyotik verdi, ayrica kulagi temizlemis Fakat kulak girisine bir pamuk yerlestirmis, kulak damlalarini bunun uzerine damlat demis, anlamadik Bilemedim size danismak istedim, o kulaginin cok duymadigini söyluyor su anda
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117007 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN söylenen hiçbir şeyi yapmayın.
SAKIN kulağa bir şey damlatmayın. Kulakta su hala varsa, bir parça pamuğu bükün, sivri ucunu kulağa sokun(kulak cubuğu kullanmayın) SAKIN kulağa herhangi bir tıkaç koymayın.
|
|
![]() |
|
Benkut ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bana da mantikli gelmedi hocam, ara ara hafif sarimsi bisey akmis gibi kulakta, irin gbi degil de kirli sari su gibi. Su hala duruyor mu bilmiyoruz. Iliadin burun damlasi kullansak mi acaba. Dolgunluk hissi ve duymama sorunu gecmedi bugun 4.-5.gün. kulak yolunda şislik var biraz, agri dokununca var. Kendikiginden duzelir mi diyosunuz duymama sorunu
Düzenleyen Benkut - 02 Ağu 2022 Saat 22:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117007 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Denizde kulağına kaçan deniz suyu, kulak yolundaki "kulak kirini" eritmiş ve sizin gördüğünüz akıntı da o..
Kötü bir şey değil, Belliki erimemiş olan kulak kiri suyun etkisi ile şişmiş ve kulak yolunu tıkamış. Doğru dürüst bir KBB doktoru bulup, o kiri çıkarttırın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|