|
Kulak ağrısı ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ezgi2016 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ara 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2022 Saat 00:33 |
Kadir bey merhaba. Kızım 5.5 yaşında salı günü burun akıntısı baş ağrısıyla başlayan hastalığımıza gece ateş eklendi. Ateşi çok yükselmedi 38.5 lara kadar çıktı dirençli değildi. Sadece geceleri çıkıyor.Okuluna gidiyor genel durumu grip geçiriyor diye doktora götürmedim Ama pazar günü kulağım ağrıyor diye ağladı. Geçen yıl sıvı birikmişti doktorlar acil ameliyat kulak zarı patlar diye korkutmuştu. Sizin dediğinizi yapıp iliadinle geçirmiştik. Şimdi de pazar akşamı başladım sabah akşam. Ama bu gün iki kez calpol vermek zorunda kaldım. Kulağı dokununca bile acıyormuş.Kadir bey gripte ateş bu kadar uzun sürer mi ? Birde iliadin damla etkisini kaç günde gösterir acaba ? Beklemekte hata mı yapıyorum bilemedim doktora gitsem hemen antibiyotik verecek. Sizin fikriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viruslara bağlı ateş süresi; virusun cinsine göre değişir. Misal: Enfeksiyöz Mononükleoz da, 1 hafta sürer.
İliadin TEK kullanılacak ilaç. Dediğim şekilde damlatmanız lazım, yoksa etki etmez. Mutlaka sırt üstü yatacak ve her bir tarafa damlattıktan sonra, başını o tarafa çevirip, 1-2 dakika beklenilecek. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Ağu 2022 Saat 08:52 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|