|
Hastalanirmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2022 Saat 18:57 |
Hocam kizim 3 gun sonra 2 yasina giriyor 11 kilo.sorum şu yatagimin basi cama dayali ve duvara....pencerenin camı elimle bir.karis kadar ancak.aciliyor .....her gece yatarken duvar tarafina yani camin arka tarafina denk.gelen yere yani acik oldugu taraf degil .kizimi o tarafa yatiriuorum.her gece aciyorum ama odanin.kapisini kapatiyorum cereyan yapmiyor ama kizim surekli hasta oluyor atesleniyor gecen haftada atesliydi tam duzeldi dedik 4 gun atesnolmadi simdi 4 gundur yine atesli esim diyorki ben.o cami acik biraktigimdan.usutuyormus beni sucluyor ve bi sicakta ankara yaniyor yani perde bile.kimildamazken bana o cami lapatmazsam tabii boyle hasta olacagini soyliyor dogruljk payi varmi hocam gece yatarken cam acik oldugunicin usutiyormuyum kizimi.
Düzenleyen ceynrose - 31 Ağu 2022 Saat 18:59 |
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Üşütmekle hasta olunacağına dünya da bir tek Türkler inanırlar.
Ateşli hastalıkların tamamı mikrop kaparak olur. Üşütmekle hastalık olmaz. Onları ikna etmeyede uğraşmayın. Onlar o kadar ahmaklatırlardır ki, hem üşüttü derler hem Antibiyotik verirler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|