Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ter testi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ter testi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 377
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ter testi
    Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2022 Saat 15:23
kadir hocam merhaba,oglum 4 yasinda bugune kadar 3-4 kez  slonumu guclendiginde doktorlar cigerlerine indigini soyledi. Bu sebeble hic hstanede yatmadik. malesefki antibiyotik ve ventolin corteir evde kullandik. ayni zmaanda alerji ve astim acisindanda bska bir doktor bizi degerlendiriyor oda agizdan alinan bir visvis vermisti hazirana kadar kullanmistik  3 ay toplam.astim mi dglmi net bisi solemedi bu ay kan testi alacgni soyledi.. Ayin 26 sindan bu yana gece uykudan uyandiricak tarzda asiri geniz akintisininda eslik ettigi oksurugu var. Gerileme yok. malesef yine corteir kullandik ama bu kez solunum guclugu vs yoktu. cigerler temiz dediler. Ben oksuruk gecmedigi icin tkrar goturdm gotrdgm prof doktorun yerine asistani vardi devlet hstanesinde oda cok sklikla enfksyon cigerlere iniyormu diye sordu 1 yil icinde 2 kere fln iindgni soyledim. Beni cok korkuttu ter testi yapilmasi lazim cigerleri degerlendirmek lazm vs dedi sanirim kistik fibrsten bhsetti. Bgune kdr gttgm hc bir dr boyle bisi soylememsti. sizce bole bir teste gerek varmi? birde cigerler temiz dedigi halde hala corteiri bir ay kullan ve semptomlar gecene kdrda alerji surubu kullan dedi. Sizin corteir ve dgr havalar ile ilgili yazilarinizi okudum cokta haklisiniz ama bazen korkudan ne yapacagmizi bilemiyoruz. Ben corteiri 9 gun verip kestim alerji surubunuda 7 gun verip kestim sizce ne yapmaliyim ozellikle ter testi ile ilgili olan sorumu yanitlarmisiniz grk vrmi hocam ?  Oglum sarisin yasitlarina gore cabuk terler ve 4 yas 17 kg hocam son 5 aydir hstalanmiyorduk.

Düzenleyen saliç - 09 Eyl 2022 Saat 15:47
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118442
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2022 Saat 16:53
Gittiğiniz doktor DOLANDIRICI!! Bu yaşta Astım ha!! 
Size; "Sahtekarlığın 3 safhası" uygulanmış. Bu yaşta Cortair kullandınız mı bir daha doktorlardan çıkamazsınız.
Bu yazıyı, Forum ilk sayfasından bulup okuyun. 
Bütün ilaçları KESİN. Sadece sıcak su buharı uygulayın, burnunu Serum Fiz ile temizleyin, ColdMix ve 
Limonlu bal kullanın. 
Çok okumanız gerekiyor.
Sizi baya iyi dolandırmışlar. 
Sizin çocuğunuza bu sahtekar 4 sene boyunca hiç "Grip" teşhisi koydumu??  Asla koymazlar! 
Yukarı Dön
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2022 Saat 17:02
Hyr hocam tek bir tanesi bile basit bir grip demedi. biz genelde oksuruk sonrasi kaburgalarda cokme ve inleme oldgnda doktora goturdgmzde filim ckiolar veya dinliyolar cigere inmis deyip ventolin korteir verip yolluyolar. Asla artik vermiycem neresinden donersem kardir zararin ama ogluma verdgm bu tahribatin etkisi kac yil surer ? birde ter testide yaptirmiyim degilmi hocam ? biz turkiyede kime guvenecegiz inanamiyorum  

Düzenleyen saliç - 09 Eyl 2022 Saat 17:03
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2022 Saat 08:54
Hele bir o verilen ilaçların etkisi bir geçsin, ondan sonra değerlendiririz. 
Bundan sonra sadece benim anlattığım şekilde tedavi uygulayın ve sonucu yazın. 
Yukarı Dön
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2022 Saat 21:36
Hocam anladim ama ben cok endiselendim bu kistik fibrosisin belirtileri nedir ben oglumda ole bisi oldgnu dusunmuyorum dusunmek istemiyorum 4 yasinda bugune kadar 4 kez fln cigere indi denildi bize ne olur icimi rahatlatscak bisiler soyleyin asistan doktor disinda bize kimse bu ihtimalden bahsetmedi. sadece gecmeyen oksurugu icin goturdugumde asistan doktor sk sekilde cigere iniyormu dedi bnde bir iki kere bir sene icinde indgni soyledim sonra bu testide ypalim dedi bana,bende endisleendgmi soyledim oda genelde bu testi istedigimizde bisi cikmiyor cocugun suan bisiyi yok oksurugude alerjik gibi duruyor dedi. 

Düzenleyen saliç - 10 Eyl 2022 Saat 22:11
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2022 Saat 09:19
Kistik Fibrosis; beyaz tenli, mavi gözlü ve sarı saçlı çocuklarda olur. Tarife uyuyorsa, baktırın. 
Yukarı Dön
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2022 Saat 11:02
hocam ilk dogdugunda turuncu gibi sonra sari simdide kumral sac rengi. Teni beyaz. Gozleri kahverengi. erkek 3600 dogdu simdi 4 yasinda 17 kg. yaklasik 20 gundur oksuruyor ama cigere inme gibi durumlari yok. Bu test beni cok urkutuyor kndimde panik atak hstasayim ellerim titriyor suan yazarken. bu testi yptirmaktan cok korkuyorum. kistik fibrosis olsaydi belli etmezmiydi kndni bugune kadar ?  Ilk dogduggnda sepsis oldgnu soylediler yatirdilar yeni dogum yptigimda hstanede 1 hafta ytti. Onum disinda hstane yatisimiz hic olmadi.  En son mayis ayinda 1 kez atesi cikti kustuktan hemen snra duzlti hic hstalik blrtisi olmadi. Birde suan 26 agustostan bu yana oksuruyor cigere inme fln yok. gicikli bir oksuruk azalma egiliminde. Genelde sabaha karsi oluyor. Ve oyun oynarken hoplama ziplama gibi sylerde oluyor. Gun icindede iki uc kez fln bazen gicikli bazen kuru ard arda. kaka sayidi gunde 1 en fzla iki.bazen kivamli bazen kivamsiz.birde geceleri uykuya geciste terler. ve diger cocuklara gore oyun esnasinda dha cabuk terler. Hocam birde topuk kaninda bu taramanin yapildgni soyluyolar olsaydo oradada cikmazmiydi ? tbi dgru duzgun yapiliyorsa.hocam birde 8 ay fln once baya bir tikanmasi olmstu acile gittik ventolin taktilar tkrar kntrol ettiler yine acilma olmamisti sonra bska bir dr gittik flm fln cktiler bronslar daralmis tikali blgm vr fln dediler tkrar hava  antibiyotik vermediiler cocuk duzeldi.o zmaan yakin takip aldilar 2 gunde bir acile kntrole getir dediler. Getirdik duzelmisti.snra gogus veya alerji gorsun dediler. bunun icin cocuk dr once gidilmesi lazimmis z.kamil hstanesinde prof bir dr gittik bakti gogusunu dinledi gerek yok alerji gorebilr dedi. Alerji gordu goguste bisi yok dedi. Bunun yanindada egzama ataklari oluyor butun vucuda yayilior bazen. En son 6 hafta boyunca tum vucut egzama olark gezdi. Sizin oksuruk tblosuna bktgimdasa alerji olrk cikiyor

Düzenleyen saliç - 15 Eyl 2022 Saat 11:40
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2022 Saat 12:33
1- Türkiye'deki hastaneler maalesef, ahmak doktorlar tarafından işgal edilmiş durumda. Bu AHMAK doktorlar,
yeni doğanın "Kan Sayımında", WBC'nin: 9,000-30,000 aralığında olduğunu bilmezler. 
Tıp Fakülteleri'nde bu ahmakları yetiştiren Prof. ların dahi bundan haberleri yoktur.
Böyle başa, böyle tarak.  Sakın o "sepsis" teşhisine inanmayın. Bunlar bildiğin salak! 
2- Yazılarımı, bilhassa "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı ve  Öksürüklü hastalıklar tablosunu iyi okuyup, inceleyin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.