|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2022 Saat 07:06 |
Hocam merhaba kızım 8 yaşında geçen Pazartesi kusma, ateş ve öncesinde ishal şikayeti ile hastaneye gidip tam tahlil vermiştik. Tahlilleri size gönderdim. Bir şey yok demiştiniz. 1 haftadır akşam var sabah yok 1 gün var 1 gün yok ateş oluyor 2 gün önce 37.5(alından) olan ateş şimdi 39 oldu. Dün gece ve dün hiç bir şey yoktu. Okula da gidemiyor artık bir şey yok görünürde ama ateş var bir var bir yok hocam çıldırıyorum artık. Tükendim. Nedir durum tekrar mı tahlil verelim?
Düzenleyen Adeniz - 20 Eyl 2022 Saat 07:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski cevapları bugünden geriye giderek okuyun.
|
|
![]() |
|
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam okudum. 7,5 yıldır da okuyorum sizi. Sağlıkla uzun bir ömrünüz olsun. Vücudunda bu beyaz lekeler olmuş sağ omuz sağ kol dirsek altı ve sol kol olmak üzere 3 yerde fotoğraf gönderiyorum. 1 tanesi dokununca kabarık gibi diğer ikisi tende. Önemli bir şey midir?
https://resimyukle.io/g/XwngmCfaWS Düzenleyen Adeniz - 20 Eyl 2022 Saat 10:17 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Depigmente Nevüs. Hiçbir önemi yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|