|
HCV |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ceren85 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2022 Saat 19:16 |
Merhabalar Hocam,
Bugun 2 aylık bebegime sünnet yaptırdık, dün kan tahlili istendi sonucları bugun çıktı. Anti hcv positive çıktı kanında, ben söyledim 2 sene önce ben Hepatic C tedavisini gördüm negatife cevirildi.Acaba ondan olabilir mi dedim, bir cpcuk doktoru görsün diye extra skgsiz ödeme yaptırdılar (Özel hastane). Cocuk doktoru da sorun yok anneden antikoru var, o yüzden pozitif çıktı dedi. Anti hvc 18.85 ekte değerler Sizce bebege daha detayli hcv testi yaptıralım mı ? Endişelendik.. İlk oglumu Hepatıc C taşıcısıyken dogurdum, onda birşey çıkmadı, bunda tadaviden sonra nasıl pozitif çıktı acaba?
Düzenleyen Ceren85 - 30 Eyl 2022 Saat 22:19 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nesini merak ediyorsunuz? Bu aptal doktorlara kanıp, çocuğu hırpalayacaksınız..
"Anti" NE DEMEK? Hepatit B'ye karşı sizden bağışıklık geçmiş. Zaten Çocuk doktoru da söylemiş! Nokta! Kurcalamayın.
|
|
![]() |
|
Ceren85 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir de hemşire buyuk ogluma (5 yaşında ) bakıp cocugu öpmesin, hastalık bulaşıcıdır, eşime de siz de buyuk oglunuza test yaptırın dedi.
Ama hepatit C kandan geçtigini bildigimiz çin hemşirenin sözlerine şaşırdık Tıp uzmanı değilim, ama daha iyi anladığımızı anladık Bir de sizin sayenizde cocuklarımıza cocuk doktoru oluyoruz Size çok çok tesekkur ederiz, İYİKİ varsınız, bizim cocukların melegisiniz!!! Saygılarımı sunuyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|