|
Bebeğimin gelişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bahar yaşar ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eyl 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bahar yaşar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eki 2022 Saat 14:18 |
13 aylık erkek bebeğim 8.5 kilo. Yemek yemiyor ek gıdayı reddediyor bende hiç zorlamiyorum. Sadece emmek istiyor akşamları ve sabahları kutu süt veriyorum. Arada da bir iki çatal meyve yiyor hiç başka bişey yemek istemiyor. Kilosu bana zayıf geliyor sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Hocam 3 aylık hamileyim bebek sürekli ishal ve hasta oluyor memeyi ne zaman keseyim yada emzirmeye devam mı edeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
74cm boy ve 9.8kg olması gerekir. Eğer prematüre doğdu ise, normal sayılabilir.
Anne sütünü o bıraksın. Devamlı ara ara soğuk süt, dondurma, sütlü tatlılar verin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Eki 2022 Saat 21:16 |
|
![]() |
|
Bahar yaşar ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eyl 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bahar yaşar
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam 8 aylık 3 kilo ağırlığında doğmuştu. Yemek yemiyor neler denedim neler ama anne sütüne çok düşkün yine de uğraşacağım yesin diye zorlamadan. Yanıt için tesekkurler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|