|
Dil ucunda uçuk |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Deryad ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eki 2022 Saat 18:48 |
Kadir bey merhaba, 4 yaşında kızımın dilinin ucunda beyaz bir yara oluştu. Piraldyne sürdüm bir kere ama ilacın prospektüsünde 16 yaşından küçük çocuklarda kullanılmamalı yazıyor(!) sorun olur mu acaba? Başka ne kullanılabilir? Saygılar,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119016 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olmaz. O ikaz yazısı sadece ruhsat alımı ile ilgili. Çocuklar için ayrıca çalışma yapması ve zararsızlığını
göstermeleri çok pahalıya malolacağı için, uğraşmak yerine çocuk hastalardan vazgeçme yolunu seçmişlerdir. |
|
![]() |
|
Deryad ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey bu arada kızımda 2-3 haftadır gıcık şeklinde öksürük vardı. Geçen Cuma 3 gün ateş yaptı ve hala devam eden genizakıntısı ve balgamlı öksürük mevcut.
Sadece ballı limon ve coldmix kullandık. Bugün buhar yaptık genizakıntısı için fakat buharın ardından sol kulağının ağrıdığını söylemeye başladı. İlliadin damla yaptım sırtüstü yatarken 1 er dk bekleterek iki burun deliğine fakat ağrısı 2-3 saat geçmesine rağmen aralıklı devam ediyor uykusundan ağrıyor diye ağlayarak uyanıyor. Başka ne verebilirim ağrı kesici olarak? Ayrıca buhar sonrası nüksetmesi neden olabilir? Not:23:30 itibariyle 1 ölçek dolven verdim Kadir bey… çünkü uyuyamadı ağrıdan. Sürekli sol kulağım ağrıyor diyor… Not2: Saat 3:30 dolven etkisi geçti sanırım ağrıyor diye uyandı yine. Ama ağrı kesici vermedim. Not3: Saat 7:30 İlliadin damla yaptım ama ağrı hala sol kulağında devam ediyor… Aralıklı olarak ağrıyor diyor, sanırım sızlıyor…
Düzenleyen Deryad - 13 Eki 2022 Saat 08:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119016 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İlaveten sakız(jiklet) çift porsiyon çiğnetin. Dolven verebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkürler Kadir Bey… Buhar sonrası olması neden peki? Sıcak buhar yapmak kötü mü oldu bu durumda?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ödemi arttırmıştır.
Kulak ağrısı varken yapmayın.
|
|
![]() |
|
Çok ama çok teşekkürler iyi ki varsınız. Yoksa şimdi doktor doktor geziyorduk. Elimizde antibiyotik ile dönerdik…
İlliadin damlayi 5 gün 2*2 olarak uygulamalıyım dimi? Farklı bir durum söz konusu olmaz dimi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet. Sakın ağrı geçti diye erken kesmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|