|
DÖNÜŞ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119088 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eki 2022 Saat 09:59 |
18 Ekim sabahı USA'ya dönüş için yola çıkıyorum.
Ben haber verene kadar LÜTFEN SORU SORMAYIN.. Güncelliğini kaybediyorlar.
|
|
![]() |
|
Deniz Kuşu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deniz Kuşu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Keşke gitmeseniz..Her dönüşünüzde çok üzülüyorum..
|
|
" Bulutluysa gökyüzü, bir dua bırak, dolaşsın dünyayı."
|
|
![]() |
|
Yasyas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağlıkla dönün inşallah milyonlarca seveniniz dua edeniniz dediklerinize harfiyen uyanlar olduğunu unutmayın…
|
|
![]() |
|
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
Belki bir gun tekrar dönersiniz diye umut ediyoruz,biz belki yine size ancak buradan ulasabiliriz ama sizin gibi hocalar malesef ulkemizin kaybı. Kim bilir bir gun ulkemiz icin de guzel seyler olur... iyiki varsınız, saglicakla kalın hocam
|
|
![]() |
|
Zytnnnn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
Gideceğiniz haberi içimizde bir burukluk oluşturuyor. Siz çok kıymetlisiniz hocam, sizi çok seviyoruz ve duacınızız. İyi yolculuklar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119088 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 Ekim sabahı USA'ya dönüş için yola çıkıyorum.
Ben haber verene kadar LÜTFEN SORU SORMAYIN.. Güncelliğini kaybediyorlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|