|
Kan tahlili |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eki 2022 Saat 12:02 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anemiyi: Kan sayimi gosterir!!
Kan sayimi sonucu nerede??
|
|
![]() |
|
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapılan testler bu kadar, siz ferritin tek başına birsey ifade etmez demistiniz o yuzden ben de sormak istedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet. Hicbir sey ifade etmez.
Zaten bu assagilik sahtekarlar bu yuzden Ferritin'i kullaniyorlar. Ferritin, sadece barsaklardan emilen Demirin, Kemik iligi ve Karacigere naklini saglar. Vucuttaki demirin sadece %14'u Ferritin dedir. HGB: %70'ini baglar. Anemiyi: Hgb degeri gosterir. Sahtekarlar kasten bu degeri gormezden gelirler. Baska bir laboratuvarda, "Kan Sayimi" yaptirip bana yazin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Eki 2022 Saat 18:55 |
|
![]() |
|
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 300 |
Hocam merhaba,
Ayrı olarak konu başlığı açmadım buraya tahlil sonucumu yazıyorum. 27 yaşında 60 kiloyum. Aslında diyetisyen istediği için yaptırdım tahlilimi ancak sizin yorumunuz çok önemli , kansızlık hayatımda hep vardı bazen kırmızı et tüketimini arttirinca sınırları geçer gibi oluyor ancak tekrar eski haline geliyor. Onun dışında yüksek pek çok şey görünüyor yorumunuz nedir hocam şimdiden çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hafif aneminiz var. Ilac gerekmez, etli gidalari arttirin.
|
|
![]() |
|
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 300 |
Hocam tekrar merhaba bir ay önce size yazdıkta 15 gün sonra halsizliğim çok arttı yaklaşık 1 haftadır neredeyse sürünüyorum vücut ağrılarım var iki çocuğumun ihtiyaçlarını karşılayamaz hale gelmekten korkuyorum, dün bir iç hastalıkları doktoruna gittim elimdeki tahlillere bakarak yeni tahlil yapma gereği duymadı ve yaşadığım bu halsizliği ve vücut ağrılarını demir eksikliğine bağladı sadece önceki doktorun vermiş olduğu demir ilaclarina 3 ay devam etmem gerektigini söyledi.
Hocam dayanamaz hale gelmesem size yazmazdim ancak neden böyle oluyor bilmiyorum başka bir branşin doktoruna mı gitsem yasadigim bu hal normal mi nolur bir akıl verin çok ama çok kötü durumdayım her yerim ağrıyor hiç bir iş yapamiyorum yemek bulaşık çamaşır katlama vs, büyük çocuğumu evimizin yanında okul var oraya götürüp geliyorum nefes nefese kalıp yatıyorum lütfen bir akıl verin hocam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anemi boyle sikayetler yapamaz.. Siz iyi bir Dahiliye doktoruna gidin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|