|
İdrar yolunda yanma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryad ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eki 2022 Saat 19:56 |
Kadir bey merhaba,
Kızım 4 yaşında ilk defa idrar yaparken yanıyor dedi. Hatta çiş yapmadığı zmnda içinin yandığını söylemeye başladı. Dün sbha karşı idrar kaçırdı yatağına sonrasında başladı bunları söylemeye… ne yapmalıyız? Enfeksiyon fln mıdır? Azar azar idrar kaçırmasıda oldu gün içinde küloduna… Ek 1: Ayrıca şu sıralar çok sık poposunun içininde acıdığını söylemeye başladı bazen kaşınıyor diyor, kontrol ettim daha önce anestol sür demiştiniz ama içi kaşınıyor demeye başladı geçen kış kurt ilacıda aralıklı içirmiştim acaba tekrar mı vereyim? Neden popo içi acır veya kaşınır?
Düzenleyen Deryad - 26 Eki 2022 Saat 21:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118080 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir ;Idrar tahlili ve kakada parazit baktirip, bana yazin.
|
|
![]() |
|
Deryad ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.hizliresim.com/iwa4lxb
İdrarda yanma vs. Ertesi gün olmadığı için yaptırmadık. Ama popo girişinde acıma devam ediyor. Hatta yıkarken elleme diyor bazende üstüne oturamıcam acıyor diyor. İçi kaşınıyor demedi son yaptığı kaka sonrası…
Düzenleyen Deryad - 29 Eki 2022 Saat 12:52 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118080 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Acili, baharatli bir gida yedi ise, o da yapabilir. Takip edin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler Kafir bey çok sağolun…
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|