|
Dilde pas mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mervmerv ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eki 2022 Saat 15:21 |
Kadir Hocam merhabalar,
5 yaşındaki oğlum dün birden ateşlendi ölçmedim ama çok yüksekti ateşi. Sınıfta el-ayak hastalığı teşhisi konulmuş bir çocuk varmış ancak oğlumun ellerinde ve ayaklarında hiç bir şey yok. Ağız kokusunu fark edince diline baktım ancak dilde pas mı emin olamadım size sormadan antibiyotik vermek istemedim, evde augmentin-BID Ford var şu an. Fotoğrafı yüklüyorum hocam acaba kullanmak gerekir mi? Çok teşekkürler, sevgiler. |
|
MERVUZN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dili pembe, antibiyotik gerekmiyor. Grip geciriyor.
|
|
![]() |
|
mervmerv ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. Az önce ateş düştükten sonra elde ve dilde yaralar fark ettik.
Size fotoğraf gönderiyorum, oğlum el ve dilinin battığını söyledi ve elini kaşıyor, iki gündür de boğaz ağrısı vardı. El-ayak hastalığı mıdır belirtiler artınca size sormak istedim tekrar. |
|
MERVUZN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet. El,Ayak ve Agiz Hastaligi. Tedavisi yok, kendiliginden gecer.
Agiz ici yaralara, Pyraldin surun, agrisini biraz azaltir.
|
|
![]() |
|
Hocam, dün gece kabus gördü sürekli ve elleri ve ayakları döküntüler artmamasına rağmen çok kaşındı. El ve ayaklarına da
Kaşıntı giderici bir şeyler sürebilir miyiz? Döküntüler artmamış ama artar mı, tırnak dökülmesi gibi şeyler olabilir mi? Bir de bize bulaşır mı benim de boğazım ağrıyor ve el ve ayaklarımın içi batıyor?
|
|
MERVUZN
|
|
![]() |
|
Bir de hocam 6 aylık oğlumuz var küçük ona bulaşırsa da hiç bir ilaç veremeyecek miyiz?
|
|
MERVUZN
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilaci yok. Avuc iclerine, Fenistil jel deneyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|