|
Tahlil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kas 2022 Saat 21:41 |
Hocam iyi günler . Bu günde kendim için bir sorum olacaktı rica etsem bakabilirmisiniz 35 yaşında bayan 1.80 boy 90 kg . 3 ay önce dahileye gitmistim , ailede şeker hastalığı olduğu icin tahlil yaptırmıstım.HbA1c degerimin 6.4 duğu için şeker ilaci basladılar. Ben ilcı 1 hafta kullandim, yan etkisi çok olu ca açıkçası bırakmıştım bugünde hem şeker için hemde diyetisyen istediği icin kan verdim.degerlendirebilirmisiniz acaba.12 saat ac karnına olarak verdim kanı
Düzenleyen Can Ege - 01 Kas 2022 Saat 21:43 |
|
![]() |
|
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118493 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aclikkan sekeri haric, diger testlerin hicbir anlami yok.
Anemi:YOK! O pust laboratuvar yanlis "Referans Araligi" yazmis! Eriskin (Bayanlarda) Hgb:11.5g/dL alti anemidir!! 12.3 alt siniri: erkekler icindir. Kan sekeriniz, seker hastasi oldugunuzu gostermez. 2 ay biraz seker ve nisastayi azaltin, muntazam yuruyusler yapin ve tekrar: Aclik kan sekeri, HGA1C baktirip bana yazin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|