|
Karın ağrısı ve ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ayse_melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kas 2022 Saat 16:19 |
Kadir hocam merhaba 8 yaşındaki oğlum bir ay önce şiddetli karın ağrısıyla başlayan bir gün sonra ateşi çıkarak 38üstü rahatsızlanmıştı o telaşla tabi birsürü tahlil yapıldı antibiyotik kullandık 4-5 güne toparlamıştı dün gene karın ağrısı şikayetiyle başladı ve bugün 38,5 ateşi var gene bu sefer ilaç filan vermedim daha niye böyle oldu 1 ay arayla acaba sadece karın ağrısı ve ateş oluyor ishal kusma yok geçenkindede ishal kusma olmamıştı şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yadigi-ictigi bir gida dokunmustur. Illaki kusma-ishal acak diye bir sey yok.
Turk doktorlari her gelen hastaya ya Astim ilaclari yada antibiyotik verirler. Onlari ciddiye almayin.
|
|
![]() |
|
ayse_melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Kadir hocam tekrar merhaba oğlumun ateşte 3.gün karın ağrısında 4.gün doktora gitmedik ateş 38-39,4 arası inip çıkıyor sadece sabahları biraz düşüyor 37,5 lara hiç bir ilaç vermedim ateş düşürücü vermedim günde bir kere duş aldırıyorum sizce neden bu ateş ve karın ağrısı geçmiyor hala, ikimizde çok yorulduk 😔ben size ilk geçen ay aynı durumda hasta ikenki tahlili göndereyim oradaki değerler düşük çıkınca 15 gün sonra yapılan tahlilleri göndereyim değerlendirebilirseniz çok sevinirim
Düzenleyen ayse_melek - 06 Kas 2022 Saat 18:52 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
tahlil 26.09.2022
tahlil 12.10.2022 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
26.9'da Viral enfeksiyon gecirmis.
WBC: 2.8 ve LY%:59.8 olmasi bunun ispatidir. Bu tip viral enfeksyonlar; 3-5 gun ates yaparlar. SAKIN Antibiyotik vermeyin. Turk doktorlari viral hastaliklari (Griperi) bilmezler. Bunlara ya Astim derler, ya da Antibiyotik dayarlar. 12.10 tarihli dosya acilmadi.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Kas 2022 Saat 20:03 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Değerlendirebilir misiniz hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
26.9'da Viral enfeksiyon gecirmis.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
tahlil 12.10.2022 http://dosya.hizliresim.com/gPtWpLFy1DOdsTH
açılmayanı bi daha yükledim hocam şimdiki hatalığıda aynı hocam ateş 3 gündür devam ediyor karın ağrısıyla beraber ağzında pis koku dilinde pas yok hiçbir ilaç vermedim doktoroda götürmedim galiba gene aynı viral enfeksiyon sanırım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|