Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Karın ağrısı ve ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Karın ağrısı ve ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayse_melek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 95
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayse_melek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Karın ağrısı ve ateş
    Gönderim Zamanı: 03 Kas 2022 Saat 16:19
Kadir hocam merhaba 8 yaşındaki oğlum bir ay önce şiddetli karın ağrısıyla başlayan bir gün sonra ateşi çıkarak 38üstü rahatsızlanmıştı o telaşla tabi birsürü tahlil yapıldı antibiyotik kullandık 4-5 güne toparlamıştı dün gene karın ağrısı şikayetiyle başladı ve bugün 38,5 ateşi var gene bu sefer ilaç filan vermedim daha niye böyle oldu 1 ay arayla acaba sadece karın ağrısı ve ateş oluyor ishal kusma yok geçenkindede ishal kusma olmamıştı şimdiden teşekkür ederim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117371
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2022 Saat 19:59
Yadigi-ictigi bir gida dokunmustur. Illaki kusma-ishal acak diye bir sey yok.
Turk doktorlari her gelen hastaya ya Astim ilaclari yada antibiyotik verirler. Onlari ciddiye almayin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayse_melek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2022 Saat 18:14
Kadir hocam tekrar merhaba oğlumun ateşte 3.gün karın ağrısında 4.gün doktora gitmedik ateş 38-39,4 arası inip çıkıyor sadece sabahları biraz düşüyor 37,5 lara hiç bir ilaç vermedim ateş düşürücü vermedim günde bir kere duş aldırıyorum sizce neden bu ateş ve karın ağrısı geçmiyor hala, ikimizde çok yorulduk 😔ben size ilk geçen ay aynı durumda hasta ikenki tahlili göndereyim oradaki değerler düşük çıkınca 15 gün sonra yapılan tahlilleri göndereyim değerlendirebilirseniz çok sevinirim 

Düzenleyen ayse_melek - 06 Kas 2022 Saat 18:52
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayse_melek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2022 Saat 19:03
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2022 Saat 20:00
26.9'da Viral enfeksiyon gecirmis.
WBC: 2.8 ve LY%:59.8 olmasi bunun ispatidir. Bu tip viral enfeksyonlar; 3-5 gun ates yaparlar. 
SAKIN Antibiyotik vermeyin. Turk doktorlari viral hastaliklari (Griperi) bilmezler. Bunlara ya Astim derler, 
ya da Antibiyotik dayarlar. 
12.10 tarihli dosya acilmadi. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Kas 2022 Saat 20:03
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayse_melek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2022 Saat 20:01
Değerlendirebilir misiniz hocam
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2022 Saat 20:04
26.9'da Viral enfeksiyon gecirmis.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayse_melek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2022 Saat 20:19
tahlil 12.10.2022
http://dosya.hizliresim.com/gPtWpLFy1DOdsTH

açılmayanı bi daha yükledim hocam şimdiki hatalığıda aynı hocam ateş 3 gündür devam ediyor karın ağrısıyla beraber ağzında pis koku dilinde pas yok hiçbir ilaç vermedim doktoroda götürmedim galiba gene aynı viral enfeksiyon sanırım 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.