Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hiç geçmeyen öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Hiç geçmeyen öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
denijj Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 320
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı denijj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hiç geçmeyen öksürük
    Gönderim Zamanı: 14 Kas 2022 Saat 13:08
Hocam merhaba inanın yazmak hiç istemezdim çünkü cvpınızı da biliyorum belki kızacaksanız da ama sanki yazmasam suçluymuşum gibi hissediyorum kızım 5,5 yaşında bu sene Anaokuluna başladı evt hasta olacak evt sabır gösterecem ama bunu ilk defa yaşıyoruz ailecek neydeyse 1,5 ay oldu önce bu kadar yoktu ama son 3 haftadır öksürük durmuyor hele bazı zamanlar var 3  4 saat durmaksızın öksürüyor esasen öksürüğün sebebi belli burun tıkalı, geniz akıntısı ve aşırı derecede balgam var öksürerek çıkarıyor evt bu çok iyi ama çok sinir bozucu bir durum coldmixs kullanıyoruz, bal limon kullanıyoruz,sıcak su buharı yapıyoruz, yastık yüksek yatıyoruz bunlar tamam tabi exstradan başka yöntemleride deniyorum ama geçmiyor kafayı yiyecek gibi oluyorum bu yüzden eşimle kavga ediyoruz sürekli doktora götürelim diyor bende ısrarla götürmüyorum zaten etraftaki insanları hiç demiyorum bronşit olacak zatürre olacak diyenler mi desem iyice hasta ettiler beni şuan yazıyorum size yazarken bile öksürük eşliğinde yazıyorum ben daha ne yapayım diyecem cvp da belli ama ne olur bana kızmayın  yazacaklarınız ders niteliğinde olsun hem bana hem eşime 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118859
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2022 Saat 19:00
Turkiye'de;  doktorlara gittiginizde, Ventolin gibi Astim ilaclari ile bronslari acarak, Kortizonlu spreyler ile
bagisikligi baskilayarak sahte bir iyilik hali yaratirlar. 
"Sahtekarligin 3 Safhasini" iyi okuyun. Ondan sonra da; hastahaneler neden bu kadar dolu!! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.