|
Hiç geçmeyen öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kas 2022 Saat 13:08 |
Hocam merhaba inanın yazmak hiç istemezdim çünkü cvpınızı da biliyorum belki kızacaksanız da ama sanki yazmasam suçluymuşum gibi hissediyorum kızım 5,5 yaşında bu sene Anaokuluna başladı evt hasta olacak evt sabır gösterecem ama bunu ilk defa yaşıyoruz ailecek neydeyse 1,5 ay oldu önce bu kadar yoktu ama son 3 haftadır öksürük durmuyor hele bazı zamanlar var 3 4 saat durmaksızın öksürüyor esasen öksürüğün sebebi belli burun tıkalı, geniz akıntısı ve aşırı derecede balgam var öksürerek çıkarıyor evt bu çok iyi ama çok sinir bozucu bir durum coldmixs kullanıyoruz, bal limon kullanıyoruz,sıcak su buharı yapıyoruz, yastık yüksek yatıyoruz bunlar tamam tabi exstradan başka yöntemleride deniyorum ama geçmiyor kafayı yiyecek gibi oluyorum bu yüzden eşimle kavga ediyoruz sürekli doktora götürelim diyor bende ısrarla götürmüyorum zaten etraftaki insanları hiç demiyorum bronşit olacak zatürre olacak diyenler mi desem iyice hasta ettiler beni şuan yazıyorum size yazarken bile öksürük eşliğinde yazıyorum ben daha ne yapayım diyecem cvp da belli ama ne olur bana kızmayın yazacaklarınız ders niteliğinde olsun hem bana hem eşime
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turkiye'de; doktorlara gittiginizde, Ventolin gibi Astim ilaclari ile bronslari acarak, Kortizonlu spreyler ile
bagisikligi baskilayarak sahte bir iyilik hali yaratirlar. "Sahtekarligin 3 Safhasini" iyi okuyun. Ondan sonra da; hastahaneler neden bu kadar dolu!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|