|
Hırıltılı burun |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
cidem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Hırıltılı burunGönderim Zamanı: 18 Kas 2022 Saat 19:01 |
|
Merhaba Kadir bey
52 günlük kızım 36 +5 te doğdu 2640 kilo ile. Bi kaç sorum olucak mümkünse yardımcı olur musunuz 1. Erken doğduğu için düzeltilmiş 40. Haftada tfus çekilmeli,1 aylık olunca nöroloji randevusu, yine 3. Ayında gelişimsel pediatri işlemleri not olarak dosyamıza düşülmüş. Uzamış sarılık olmuştuk kan uyuşmazlığı sarılığında . Neyse ki geçti sarılık ama bu 3 bölüme gitmek zorunlumu gitmedim tfus için ve nörolojiye mecburimidir acaba bi risk olurmu görünmediğimiz için. 2. 10 yaşındaki kızım okuldan öksürük grip karışımı bir şey geçiriyor sizin sayenizde ilaçsız evde bakıp iyileştiriyorum ama 52 günlük kızımda hırıltı var burun kısmında öksürüyo arada vede hapşuruyor abladan mı bulaşmıştır yoksa bu aylarda normalmi hapşuruk öksürük. Serum fizyolojik sıkıyorum temizlik yapıyorum coldmix kullanabilirmiyim bu kadar küçük bebeğe. Dr gitmek istemedim gören ayyy götr ciğerlere iner diyip korkutuyor sırtı dinliyorum bi ses duyulmuyor ama ne yapayım ne önerirsiniz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Kas 2022 Saat 19:52 |
|
1- Turk doktorlarinin uydurmasi olan; "Duzeltilmis" sacmaligini bir birakin! Boyle bir sey YOK. Dogdugu gun,
dogum gunudur. 2- "TFUS" yeni cikan bir Ultrasound. Sizde bir Norolojik araz MI VAR?? Sakin bu sarlatanlara kanmayin. Sakin hicbir dediklerine inanmayin, hicbir ek bir girisimde de bulunmeyin. 3- Muhtemelen abladan bulasti. Sadece odasi buharli olsun, Serum Fiz ile burun temizligi yapin. ColdMix icin biraz bekleyin. SAKIN Turk doktorlara gitmeyin, sakin ilac (surup) vermeyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Kas 2022 Saat 18:35 |
|
![]() |
|
cidem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Kas 2022 Saat 12:54 |
|
Tekrar merhaba Kadir bey, bebeğimin odasına peteğe ıslak havlu koydum gece zaten gaz sancısı dan geceyi ayakta geçirdik ama bu sabah hapşırık öksürük devam ediyor hatta burnu akıyor artık almıyordu önceki öksürük hapşuruklarında. Burnunu serum fizyolojik ile yıkıyorum sürekli olmamak kaydıyla aspiratör ile çekiyorum başka yapacağım bir şey yok değilmi burun akması öksürüğü azaltırmı kaba gibi öksürük sesi çünkü. Ciğere inmemesi için uğraşıyorum dinliyorum ön arka göğsünü ses yok.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Kas 2022 Saat 18:37 |
|
Bu sekilde devam edin. 2-3 hafta suerbilir.
Sorulan sorulari okuyun. Bu sene Gripler bu sekilde seyrediyor.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|