|
Aşı Hakkında Danışma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muzkaviy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2019 Konum: istanbul turkiy Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2022 Saat 17:11 |
Merhaba hocam,
Eşim (38yaş erkek), annem (68yaş) Aralık ayında Umre ziyaretine gidecekler. Herhangi bir aşı olmaları gerekir mi (menenjit, vs) diye bilginize danışmak istedik. Vaktinizi aldık, teşekkür ederiz, var olun..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerekli asilarin sizden zaten istenmis olmasi gerekir. O asilar olmadan, Arabistana adim atamazsiniz.
|
|
![]() |
|
Glnrkzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vallahi alıyorlar hocam bende anlamadım o işi. Belki covit sonrası sıkı tutulur ama covit dönemi son kafileler ile annem umreye gitti.
Menenjit ve zatüre aşısı için araştırma yapıyorum dedim şirket bilir arayayım. Aradık şirkette sürekli gidip gelen görevli kişiler dedi ki biz aşı maşı yapmıyoruz gerek yok. O dönem bir kaç kişiye vesile olduk ama yapmadan giden de çok oldu. Biz anneme yaptırdık ama. Sonra annem geldi ve çok kötü hastaydı uzun da sürdü gelince de covit salgını patlak verdi. Annemle dönen hacılardan da hatta vefat edenler oldu. O dönem öyle covit testi falan da henüz yaygın değil. Belki covit geçirdi ve aşılar sayesinde atlattı diyorum şimdi.. Ama gidip gelen ve aşıdan bi haber çok kişi olduğunu öğrendim. Bende sizin gibi dedim sınırdan içeri sokmazlar. Ama hiç yapmayanları duyunca soktuklarını anladım. Ama dediğim gibi belki covit sonrası daha sıkı tutulur artık
|
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turkiye ve butun Ortadogu ulkelerinde(Israil haric) saglik politikalari yerlerde surunur.
Onlar saglik islerini Allaha'a havale ederler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|