Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Aşı Hakkında Danışma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Aşı Hakkında Danışma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
muzkaviy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 110
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı muzkaviy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Aşı Hakkında Danışma
    Gönderim Zamanı: 21 Kas 2022 Saat 17:11
Merhaba hocam,

Eşim (38yaş erkek), annem (68yaş) Aralık ayında Umre ziyaretine gidecekler.
Herhangi bir aşı olmaları gerekir mi (menenjit, vs) diye bilginize danışmak istedik.
Vaktinizi aldık, teşekkür ederiz, var olun..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118360
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2022 Saat 19:00
Gerekli asilarin sizden zaten istenmis olmasi gerekir. O asilar olmadan, Arabistana adim atamazsiniz. 
Yukarı Dön
Glnrkzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 259
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Glnrkzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2022 Saat 13:22
Vallahi alıyorlar hocam bende anlamadım o işi. Belki covit sonrası sıkı tutulur ama covit dönemi son kafileler ile annem umreye gitti.

Menenjit ve zatüre aşısı için araştırma yapıyorum dedim şirket bilir arayayım. Aradık şirkette sürekli gidip gelen görevli kişiler dedi ki biz aşı maşı yapmıyoruz gerek yok. 

O dönem bir kaç kişiye vesile olduk ama yapmadan giden de çok oldu. Biz anneme yaptırdık ama. 

Sonra annem geldi ve çok kötü hastaydı uzun da sürdü gelince de covit salgını patlak verdi. Annemle dönen hacılardan da hatta vefat edenler oldu. O dönem öyle covit testi falan da henüz yaygın değil. Belki covit geçirdi ve aşılar sayesinde atlattı diyorum şimdi.. Ama gidip gelen ve aşıdan bi haber çok kişi olduğunu öğrendim.

Bende sizin gibi dedim sınırdan içeri sokmazlar. Ama hiç yapmayanları duyunca soktuklarını anladım. 

Ama dediğim gibi belki covit sonrası daha sıkı tutulur artık 
Her şeyin başı sağlık
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118360
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2022 Saat 19:21
Turkiye ve butun Ortadogu ulkelerinde(Israil haric) saglik politikalari yerlerde surunur.
Onlar saglik islerini  Allaha'a havale ederler. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.