|
röntgen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gul78 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 315 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2022 Saat 17:17 |
Kadir hocam merhaba şirketimiz genel sağlık taraması için verem savaştan işitme ve solunum testi ve akciğer röntgeni yaptırmamızı istedi. Şirkete gelen gezici araçlar ile işlemleri yaptılar. röntgen çekilirken telli sütyen vardı üstümde sordum sorun yok çıkartmanıza gerek yok sadece kolye varsa çıkarın dedi. Direkt kıyafet üstünden çektiler. bunun sağlık açısından bir zararı olur mu? önceden çıkartıyorlardı diye hatırlıyorum tedirgin oldum. size danışmak istedim. çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Saglik acisindan olmaz da, Teknik olarak hatalidir. Zaten artik o kadar ince sekilde Akciger Rongenini inceleyip
anlayabilecek Turk doktor kalmadi. Ayrica da; Akciger Rontgeni cekilirken, derin nefes alip tutmaniz gerekir. Bu yapildi ise, yeterlidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|