Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dediklerinizi yapıyoruz, uykulu modda
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Dediklerinizi yapıyoruz, uykulu modda

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
alp0626 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 34
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alp0626 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dediklerinizi yapıyoruz, uykulu modda
    Gönderim Zamanı: 27 Kas 2022 Saat 13:51
Hocam merhabalar sizi iyi ki tanıdık sayenizde özel hastanelere doktorlara maymun olmaktan kurtulduk.
Kitabınızı bir oturuşta severek okudum.

3 yaşındaki oğluma sizin dediklerinizi harfiyen uyguluyorum. 21 Kasım pazartesi günü oğlum öksürmeye 
başladı hemen bal limona ve iliadin e başladık, Salı günü öğlenden sonra kreşten aradılar ateşlendi oğlunuz 
diye, eve getirdik sizin yazdıklarınızı uyguladık, ateşi düşürmedik , yeme içmeye zorlamadık öksürdükçe su 
içmek istedi oğlum sürekli yudum yudum su içti. Cumartesiye kadar süreç halsiz ateşli ve öksürükle devam 
etti fakat cumartesi günü ateş öksürüğün yanına sürekli uyku hali eklendi.
Çarşamba günü aynı belirtiler eşimde de başladı covid testi yaptırdık negatif çıktı, domuz gribi olduğunu
tahmin ediyoruz. Bugün yeşil sümük var, ateş yok öksürük azaldı, yeme içmesi normal. Dünkü uyku 
hali beni biraz endişelendirdi, gün boyu ve gece uyudu.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119346
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2022 Saat 18:45
Evet, Domuz Gribi. Griplerden farkli bir sey yapilmaz. 
Yukarı Dön
alp0626 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alp0626 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2022 Saat 18:54
Cevabınız için teşekkürler Hocam
Annem zatürree olmasın diye endişeleniyor oksurukten dolayı
Zatürree konusunda çok bilgi sahibi değilim biraz bilgilendirirseniz?
Zatürree olma ihtimali varmi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119346
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2022 Saat 19:10
Oksuruk insanlari Zaturre den KORUYOR! 
Turkler oksurugu kesmeyi marifet sandiklari icin, hem SIK zaturre olurlar, hem Zaturre olunca ölürler! 
Sakin oksuruk kesici hicbir girisimde bulunmayin.
Oksurugu rahatlatici; Sicak su buhari uygulayin, Limonlu bal verin, ColdMix kullanin.
EN MUHIMI; oksuruk nedeni ile Turk doktorlara gitmeyin. Giderseniz, size; oksuruk kesici ilaclar, Astim, 
Allerji ve  Kortizonlu ilaclar verirler. 
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi sabit Forumdan okuyun. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Kas 2022 Saat 19:11
Yukarı Dön
alp0626 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alp0626 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2022 Saat 19:29
Teşekkürler Hocam keşke çevremizde sizin gibi 
Guvenebilecegimiz doktorlar olsa, sağlıcakla kalın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.