Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kızım için
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kızım için

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Şennurak Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 22
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Şennurak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kızım için
    Gönderim Zamanı: 28 Kas 2022 Saat 12:49
Merhaba Kadir Hocam, kızımın bir hafta once gozde hafif akıntıyla baslayan sikayeti, burun akintisi, hafif oksuruk ve goz akintisinin acamayacagi kadar artmasiyla devam etti, bir kac aksam da 38 i gecmeyen atesi cikti forumda yazdiklarinizdan yola cikarak goz akintisinin ikinci gunu tobrased kullanmaya basladim 1-2 gunde iyilesmeye basladi su an yok denecek kadar az, dun itibariyle ifrazat dolu oksuruk, azalmiş burun akintisi ve hafif ses kısıklıgı vardi, bu sabah işitme cihazini takmadan önce kulagini temizlerken kulak yolunun daraldigini farkettim kapali degil ama dar. Sizce bu bi haftada birden fazla hastalik mi gecirdi? İşitme engelli çocuklar için kulak enfeksiyonunun riskli oldugu, isitme kaybini arttirabilecegi soylendigi icin tedirgin oluyoruz hocam. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 122880
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2022 Saat 19:08
Cihaz takilirken agri oluyorsa, bir KBB doktoru gorsun. 
Yukarı Dön
Şennurak Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Şennurak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2022 Saat 20:29
Cihazi sabah kulak içini şişmiş gordugumde takmadim bütün gün hocam, biraz evvel taktım, herhangibir irkilme kaçinma gostermedi, aciyor mu dedigim zaman hayir diyor. Göz enfeksiyonu kulagi etkiler mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 122880
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2022 Saat 21:11
KBB gerekmiyor.
Kulaktaki problemleri yapan hastalik goze de etki edebilir. Goz enfeksiyonu, "kulagi etkiler" diye bir sey YOK! 

Yukarı Dön
Şennurak Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Şennurak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2022 Saat 19:43
Hocam bugun işitme cihazını takarken canı acıdı, bu sebeple doktora goturdum. Kulaginda sivi  olmadigini enfeksiyon olmadigini soyledi, bogazi da iyi durumdaymis. Kulak girisinde egzema varmis, ben o beyazliklari cihazi takmadan surdugum kremlerden oldugunu saniyordum. Momecon losyon yazdi, kullanacaksiniz gececek sonra tekrar olacak ömür boyu sürer dedi. Burun akintisi vs de alerjikmis onun icinde rinoclenil sprey verdi. Sizce kullanmali miyim. Bi de bu işitme probleminin annenin hamileyken yasadigi enfeksiyonlardan  oldugunu soyledi ilk kez duydugum bi terim kullandi tarif ederken de. Baba tarafinda isitme engelli bireyler oldugu icin genetik oldugunu dusunuyorduk. Siz ne düsunursunuz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.