|
Kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
limon kabugu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eyl 2020 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı limon kabugu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kas 2022 Saat 21:37 |
Hocam kizim 6 yasinda uzun suredir isitme problemi yaşıyor oksibor damla kullandik ama açılmadi isitme testi ve basinc testi yapildi hafif isitme kaybi var dendi ceftinex nazoster notta ve erdostin ve zyrtec yazdj gecmezae tuo takilabileceginjni söyledi napcagimi bilemedim yazilarinizk takil ediyorum hep illiadin kullandim sprey olarak burnu avik tutmaya calisiyorum ama ust solunum enf olmasada kulaginda bir duyma problemi var hocam bunlar da yapilan testler
Düzenleyen limon kabugu - 28 Kas 2022 Saat 21:41 |
|
![]() |
|
limon kabugu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eyl 2020 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı limon kabugu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı limon kabugu
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117935 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sizi kandiriyorlar!
Kasten hicbir ise yaramayacak bir suru ilaclar veriyorlar ve en sonunda size: "-Bakin, goruyorsunuz cok ugrastik, basarili olmadik, buyurun ameliyata!" diyecekler. Sadece Iliadin DAMLA kullanin.. Damla bulamazsaniz, Spreyi damlalikli baska bir siseye bosaltin. Spreyler geriye, Oztaki borusuna kadar gidemiyor. Halbuki, probleme sebep olan odem, o bolgede. Damlalari yaparken de: Sirt ustu yatirin ve her bir tarafa damlattiktan sonra, basini ayni tarafa cevirip, 1-2 dakika bekletin. Bir daha da kulak agrisi oldugunda SAKIN o ilaclarin tekini bile kullanmayin. Cok okumaniz lazim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|