|
Geçmeyen Kulak İltihabı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
karakalem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı karakalem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geçmeyen Kulak İltihabıGönderim Zamanı: 29 Kas 2022 Saat 07:21 |
|
Hayırlı günler doktor bey
4 yaş 4 aylık 18 kg kızım bu yıl kreşe başladı. Geçmeyen oksurugumuz var. Ama bir gün ateslenip kulağının da çok agridigini söyleyince doktor kulak damlası, crox.lex(1,5 ölçek) verdi. Kulak damlasıni sizden kullanmam gerektigini biliyordum. Ama penisilin grubunu biraz önce yazdiklarinizdan öğrendim. Doktorlar backtrimi yazmıyor. Eşim de doktorun söylediklerini yapmamızı istiyor. Antibiyotiği 1 ölçek kullandık. 5 günde bitti. 2 gün sonra yine ateşlendi. Ateşleri de çok zorlayıcı. Ateş düşürücüler fayda vermiyor. Doktor kulak iltihabının geçmediğini söyleyerek klavu..t yazdı. Bu ilacın 6. gününde ateş ve dalgalı kaşıntılı dokuntulerle uyandı. Alerji kabarması gibi. Doktor kulak iltihabının hala gecmedigini söyledi. Damar yolu ile prednol, stecf...n. bir de avil şeklinde bir serum taktırdı. Serum sonrası vücudunun bazı yerlerindeki kizariklar hala geçmedi. Bu gece de kasinarak uyandı. Bu arada doktor Zim.ks 100mg günde 1 defa iki ölçek almamızı söyledi. Kan tahlili istedim. Yapmadı. Öksürükten dolayı göğsüne ve ayak altına bebekler için olan vicksten surmustum o alerjiye sebep olmuş olabilir mi? Ya da antibiyotik mi alerji yaptı? Doktor bey nolur yardımcı olun. Verilen yeni antibiyotiği kullanmalı mıyız? Bu enfeksiyon neden geçmiyor?
|
|
![]() |
|
karakalem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı karakalem
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Kas 2022 Saat 07:24 |
|
Kulak damlası kullanmamam gerektiğini olacaktı. Ayrıca her birinde farklı doktora gittik. Öksürüğü de devam ediyor. İlginç bir şekilde aksiriklari da var. Sabah dokuntuler ile uyandığının gecesi hem aksiriyor hem öksürüyordu.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Kas 2022 Saat 07:34 |
|
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Kas 2022 Saat 07:35 |
|
![]() |
|
karakalem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı karakalem
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Kas 2022 Saat 14:01 |
|
Çok teşekkür ederim doktor bey, iliadini 2x2 şeklinde mi kullanalim? Alerji kaşıntıları için zyrtec mi verelim?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|