Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kitap
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kitap

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kızlarımın annesiyim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 457
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kızlarımın annesiyim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kitap
    Gönderim Zamanı: 01 Ara 2022 Saat 09:09
Hocam 6 yaş kızım da karın ağrısı başladı dün mide bulantısı yola devam etti akşamdan beri ateşi var yeşil görmeye başladı bogazimda ağrıyı diye görme sıkıntı olunca parol  pediatrik verdim tek neler oluuo yine hocam😐
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kızlarımın annesiyim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2022 Saat 09:46
Hala heryer y sil diyor ateş hala var boğazına baktım dilinin alt kısmında beyaz aft gibi noktalar var dili paslı degil
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kızlarımın annesiyim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2022 Saat 10:04
Şimdi tekrar baktım tam olmasa bile dilinin üçünde değilde gerisi ne doğru veya ttabaka var
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kızlarımın annesiyim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2022 Saat 11:47
Hocam ilaca rağmen ateşte gerileme olmadı inatçı ates bakteri el olabilirmi  halaaaaaa. Yeşil gördüğünü söylüyor sizden haaber bekliyoruz 

Düzenleyen Kızlarımın annesiyim - 01 Ara 2022 Saat 11:48
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kızlarımın annesiyim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2022 Saat 14:42
Hocam eşim sağlık ocağına getirdi boğazları kızarık  İndex 10 mg.ibufor t.aferin  vermişyesil görmesini yüksek ateşten vitamin eksikliği ne bağlı böyle gormeler olur demiş dewam ederse hastaneye gidin demiş ne yapalim ....bunubyazmamdan sonra ateş tekrar yükseldi bu sefer perdeyi gösterip mavi renk demeye başladı...parol tekrar verdim şimdi uyuyo

Düzenleyen Kızlarımın annesiyim - 01 Ara 2022 Saat 16:47
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118321
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2022 Saat 18:40
Hic mi yazdiklarimi okumadiniz? Sakin o ahmak doktorun dediklerine kanmayin.
Ilk sayfada; Yazarlar kismindaki benim makale listemden: "Alice in Wanderland Sendromu" yazimi okuyun.
Forumdaki soru-cevaplari, bugunden geriye dogru giderek okuyun. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Ara 2022 Saat 18:41
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kızlarımın annesiyim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2022 Saat 18:42
Hocam ateş hala 39 larda tam kan yaptırmaya gidiyorum için rahatlasin diye uygunmudur...ne yiyo ne iciyo öylece uyuyor tedirgin oldum yoksa. Okumazmiyim hic

Düzenleyen Kızlarımın annesiyim - 01 Ara 2022 Saat 18:43
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118321
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2022 Saat 18:56
1- Once o yazimi okuyun.
2- Yaptiracak iseniz SADECE "Kan sayimi" yaptirip bana yazin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.