|
Kitap |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Kızlarımın annesiyim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 457 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kızlarımın annesiyim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ara 2022 Saat 09:09 |
Hocam 6 yaş kızım da karın ağrısı başladı dün mide bulantısı yola devam etti akşamdan beri ateşi var yeşil görmeye başladı bogazimda ağrıyı diye görme sıkıntı olunca parol pediatrik verdim tek neler oluuo yine hocam😐
|
|
![]() |
|
Kızlarımın annesiyim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 457 |
![]() Yanıt Yaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hala heryer y sil diyor ateş hala var boğazına baktım dilinin alt kısmında beyaz aft gibi noktalar var dili paslı degil
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Şimdi tekrar baktım tam olmasa bile dilinin üçünde değilde gerisi ne doğru veya ttabaka var
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Hocam ilaca rağmen ateşte gerileme olmadı inatçı ates bakteri el olabilirmi halaaaaaa. Yeşil gördüğünü söylüyor sizden haaber bekliyoruz
Düzenleyen Kızlarımın annesiyim - 01 Ara 2022 Saat 11:48 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Hocam eşim sağlık ocağına getirdi boğazları kızarık İndex 10 mg.ibufor t.aferin vermişyesil görmesini yüksek ateşten vitamin eksikliği ne bağlı böyle gormeler olur demiş dewam ederse hastaneye gidin demiş ne yapalim ....bunubyazmamdan sonra ateş tekrar yükseldi bu sefer perdeyi gösterip mavi renk demeye başladı...parol tekrar verdim şimdi uyuyo
Düzenleyen Kızlarımın annesiyim - 01 Ara 2022 Saat 16:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hic mi yazdiklarimi okumadiniz? Sakin o ahmak doktorun dediklerine kanmayin.
Ilk sayfada; Yazarlar kismindaki benim makale listemden: "Alice in Wanderland Sendromu" yazimi okuyun. Forumdaki soru-cevaplari, bugunden geriye dogru giderek okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Ara 2022 Saat 18:41 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Hocam ateş hala 39 larda tam kan yaptırmaya gidiyorum için rahatlasin diye uygunmudur...ne yiyo ne iciyo öylece uyuyor tedirgin oldum yoksa. Okumazmiyim hic
Düzenleyen Kızlarımın annesiyim - 01 Ara 2022 Saat 18:43 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Once o yazimi okuyun.
2- Yaptiracak iseniz SADECE "Kan sayimi" yaptirip bana yazin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|