|
Üst dişte beyazlık ( leke) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
peperutka ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 5690 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ara 2022 Saat 02:44 |
İyi geceler doktor bey
Oğlum 2018 li üst dişinin diş etine yakın bir kaç üst dişin de beyaz leke farkettim bunlar cogalir mi ya da dış kırılmasına sebep olurmu Yada farklı bir renge döner mi dişçiye goturdum söylemedi ya da farketmedi Nasıl geçer dişine düşünce darbe almış dedi sadece ama o dişte morarma veya sallantı vs olmadı Onerdiginiz florurlu diş ilacı mi renk değişikliği yaptı acaba ama hemen olamaz kullanmaya yeni basladik bu oluşan renk ilerde de Çıkacak olan kalıcı diste de renk degisikligi yapa mi nasıl geçer Öneriniz benim için önemli teşekkürler .
Düzenleyen peperutka - 02 Ara 2022 Saat 02:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocuk tirnaklarinda da bazen beyaz cizgiler olur. Bunlara bir sey yapilamaz.
|
|
![]() |
|
peperutka ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 5690 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Pekii dişlere bir zararı var mı hocam
Sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hicbir zarari yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|