|
Ateş cikmaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dururzgr ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ara 2022 Saat 00:55 |
Hocam uzun zamandir size birsey sormak istiyordum.Oğlum 6 yaşınd 21 kilo.Yaklaşik 2 senedir ateşı cıkmıyor.Hastalığı genelde burun akintısi öksuruk şeklinde atlatiyor.Hiç bogazinın şiştiğini görmedim.Ablasi da tam tersi hocam.Zamaninda 12 gun süren atesle arastirma hastanesinde yatti bir odak bulamamislardı.Kolunda eoznifilik granulom vrrdi küçukken geçti.Bunlari soyleme sebebim bilgi anlaminda hocam.Belkli okuyan annelerin garibine gidecek ama bağişiklığimı çalişmiyor diye kafama takiliyor hocam ve en sonunda sorma ihtiyacı hissettim hocam.En fazla 37.7 ye cikiyor onuda hemen terliyor vucudu düşuyor.
Düzenleyen Dururzgr - 07 Ara 2022 Saat 01:48 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117062 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oglunuz, hastaliklara bu sekilde tepki gostermesini ogrendigi icindir. Bilhassa Turk doktor akli ile HER
ateslendiginde Antibiyotik kullanmayanlar, bu sekilde atlatirlar. Ablasi zamaninda her ateslendiginde Antibiyotik kullanildi ise, bu sekilde tepki gosterir. Ates; tek basina bagisikligin calistiginin isaretidir. Sakin Turk doktor akli bagisiklik testleri filan yaptirmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|