|
Kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ara 2022 Saat 12:44 |
İyi günler hocam, 5 yaşındaki oglum 2.5 aydir grip sikayetleri var. Öksürüğü azaldı, burun akıntısı azaldı ama bugün sol kulagim agriyor dedi. Ağladı, iliadin damla başladım 2 damla gunde 2 defa 5 gun demistiniz. Agri icin kitabımızda ibuprofen grubu ilac demissiniz amacaba hangi surubu kullanalım? Bir de atesli iltihapli durumlarda sülfametoksazol/trimetoprim grubu ilac demissiniz bu hangi ilac? Suan kızarıklık, akıntı yok sadece ağrıyor diyor
|
|
![]() |
|
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam akşamüstü hafif ateş oldu ama kulagi bazen ağrıyor bazen iyi diyor anlam veremedim. İliadin dışında bir sey kullanmadim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- HER 2 burun deliklerine, 2'ser damla.
2- Ibuprofen grubu; Dolven, Ibufen ve benzerleri 3- SMZ/Trimet. = Bactrim, Septrin, Kemoprim. 4- Sadece Kulak agrisi oldugunda, tek basina Iliadin damla yeterlidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|