|
Öksurük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ara 2022 Saat 03:51 |
İyi günlerKadir bey. Size daha öncede yazdım.Forumdada arkadaşlardan görüyorum fakat hocam hiçmi bir insan 5 gün iyi olamaz.5,5 yaşında bu yıl okula başladı. Basladı başlayalı hasta. Daha pazartesi öksürüğu azalmıştıki bugün yine yogun bir şekilde başa döndük. 3 ay içinde okula toplam 1 ay gidemedik.Hocam sizin dediklerinizi yapıyorum biraz azaliyor okula gidiyor 3. gün ger başlıyor balgamlı öksurük.5,5 yaşında 23 kilo 125cm.arkadaşlarina bakiyorum onlarda hasta oluyo a.a bizimki kadar değil.Hocam ne yapmalıyım, hangi doktora götürmeliyim. Bizim çocuk doktoru göğüs bolumune ve alerjiye götürun diyor.Artık çocuğumda bende iyice yıprandık.Babası okula gönderme diyor. Bu seferde sadece hasta olmayı öteleyeceğiz bu seferde gelecek yıl hasta olacak.Ne olur bir akıl verin. Nasıl bir yol izleyeceğım?Diyorumki hastaliķ biraz hafifleyince 1 hafta bari hasta olmadan geçsin ama yok 3. gün sil baştan geri başlıyor.
Sağlıklı günler dilerim.
|
|
![]() |
|
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada okulda çok fazla terliyo.birde gece uyurken çok terliyo.okuldaki ogretmeni bunun normal bir terleme olmadiğını soyluyor. Hasta oluyo diye zaten yarim gün gidiyor. Toplasan 3 saat anca kalıyo okulda, o sıradada 2 ,3 defa elbisesini degıştiriyorlar. Bunuda eklemek istedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okuyun. 12 seneden beri ayni terane!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|