Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksurük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Öksurük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Can Ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 278
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Can Ege Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Öksurük
    Gönderim Zamanı: 09 Ara 2022 Saat 03:51
İyi günlerKadir bey. Size daha öncede yazdım.Forumdada arkadaşlardan  görüyorum fakat hocam hiçmi bir insan 5 gün iyi  olamaz.5,5 yaşında bu yıl okula başladı. Basladı başlayalı hasta. Daha pazartesi öksürüğu azalmıştıki bugün yine yogun bir şekilde başa döndük. 3 ay içinde okula toplam 1 ay gidemedik.Hocam sizin dediklerinizi yapıyorum biraz azaliyor okula gidiyor 3. gün ger başlıyor balgamlı öksurük.5,5 yaşında 23 kilo  125cm.arkadaşlarina bakiyorum onlarda hasta oluyo a.a bizimki kadar değil.Hocam ne yapmalıyım, hangi doktora götürmeliyim. Bizim çocuk doktoru göğüs bolumune ve alerjiye götürun diyor.Artık çocuğumda bende iyice yıprandık.Babası okula gönderme diyor. Bu seferde sadece hasta olmayı öteleyeceğiz bu seferde gelecek yıl hasta olacak.Ne olur bir akıl verin. Nasıl bir yol izleyeceğım?Diyorumki hastaliķ biraz hafifleyince 1 hafta bari hasta olmadan geçsin ama yok 3. gün sil baştan geri başlıyor. 
Sağlıklı günler dilerim.
Yukarı Dön
Can Ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 278
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Can Ege Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2022 Saat 04:09
Bu arada okulda çok fazla terliyo.birde gece uyurken çok terliyo.okuldaki ogretmeni bunun normal  bir terleme olmadiğını soyluyor. Hasta oluyo diye zaten yarim gün gidiyor. Toplasan 3 saat anca kalıyo okulda, o sıradada 2 ,3 defa elbisesini degıştiriyorlar. Bunuda eklemek istedim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117112
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2022 Saat 07:32
Okuyun. 12 seneden beri ayni terane!!! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.