|
Test yaptırmalı miyim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 263 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ara 2022 Saat 17:22 |
Merhaba Kadir bey
Kızım 6 buçuk yaşında bu yıl ilkokula başladı geçen haftaya kadar biseyi yoktu. Geçen hafta öksürük ve burun akıntısı olduğunda okula göndermedim ateşi yoktu. Bugün kalktı halsizldi ateşine baktım 38.7. Halsizlik burun tıkanıklığı ve akıntısı var. Sınıfta influenza salgını var. Diger cocuklar omca ve Enfluvir vermiş doktor. Bende hastaneye götürüp test yaptirmalimyim hocam. Ne yapayım? Yardımcı olun. Ateş burun akıntısı ve burun tıkanıklığı var. Kusma henüz yok.simdiden teşekkür ederim. Saygılarımla..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
UMCA kullanmayin. Enfluvir de, ancak ilk 3gun icinde baslanirsa, etkili olur ve hastalik suresini 3gun kisaltir.
Gripler icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
Gülin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 263 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey tekrardan merhaba
Dün anlattığım gibi kızımın ateşi yükselmişti gece ateşi 39.6 ya kadar çıktı. Sizin grip için anlattiklarinizi uyguluyorum. Fakat az önce midesi bulandı ve kustu. Zaten bisey yememisti iştahı hiç yok biraz çorba icmisti öğlen onuda çıkardı. Şimdi bu galiba domuz gribi değil mi? Yapmam gereken ekstra bir şey var mı hocam? Doktora goturmedim. Teşekkür ederim hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aynen devam edin, ek bir sey gerekmez.
|
|
![]() |
|
https://www.hizliresim.com/4n671hx
Hocam daha öncede yazdım. Kızımın gecede kusmasi ve ateşi gelmeyince dr. a götürdüm mecburen. Bana bu ilaçları verdi tahlilleri gönderiyorum. Birde kulakta enfeksiyon var diyip. 3 tane iğne verdi. Hangilerini kullanayım size sormadan vermedim daha. Yardım edin hocam . Kulağında ağrı falan yok. Enfeksiyon kulağına bakıp karar verdi . Ne yapayım hocam? Teşekkür ederim. Saygilarimla
|
|
![]() |
|
Kadir bey pardon kulak enfeksiyonu belirtileri vermez mi kulağında bir sorun yok. O iğneleri yaptırayım mi??
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yazilarimi okumazsaniz, bu assagilik sahtekarlarin tuzaklarina boyle dusersiniz.
On sayfada; yazarlar kisminda bu assagilik sahtekarliklari anlatan 2 makalemi okuyun. SAKIN igneleri yaptirmayin, o ilaclarin hicbirini kullanmayin. Cok assagilik bir doktormus.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Ara 2022 Saat 19:54 |
|
![]() |
|
Merhaba Kadir bey
Kızım 6 aylıkken sizinle burada tanıştım. Hiç yazılarınızı okumaz olur muyum. Her makalenizi ve soru cevapları okudum okumaya devam ediyorum. Zaten o verilen Hiç bir ilacı kullanmadım. Ama dr. bakar bakmaz kulağında enfeksiyon var deyince moralim bozuldu ister istemez. Sizin dediklerinizi uyguladım ve uyguluyorum hep. Sagolun var olun, iyi ki varsınız hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|