Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Test yaptırmalı miyim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Test yaptırmalı miyim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gülin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 263
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Test yaptırmalı miyim
    Gönderim Zamanı: 11 Ara 2022 Saat 17:22
Merhaba Kadir bey
Kızım 6 buçuk yaşında bu yıl ilkokula başladı geçen haftaya kadar biseyi yoktu. Geçen hafta öksürük ve burun akıntısı olduğunda okula göndermedim ateşi yoktu. Bugün kalktı halsizldi ateşine baktım 38.7. Halsizlik  burun tıkanıklığı ve akıntısı var. Sınıfta influenza salgını var. Diger cocuklar omca ve Enfluvir vermiş doktor. Bende hastaneye götürüp test yaptirmalimyim hocam. Ne yapayım? Yardımcı olun. Ateş burun akıntısı ve burun tıkanıklığı var. Kusma henüz yok.simdiden teşekkür ederim.  Saygılarımla.. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118003
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2022 Saat 19:01
UMCA kullanmayin. Enfluvir de, ancak ilk 3gun icinde baslanirsa, etkili olur ve hastalik suresini 3gun kisaltir. 
Gripler icin anlattiklarimi uygulayin. 
Yukarı Dön
Gülin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2022 Saat 17:38
Kadir bey tekrardan merhaba
Dün anlattığım gibi kızımın ateşi yükselmişti gece ateşi 39.6 ya kadar çıktı. Sizin grip için anlattiklarinizi uyguluyorum. Fakat az önce midesi bulandı ve kustu. Zaten bisey yememisti  iştahı hiç yok biraz çorba icmisti öğlen onuda çıkardı. Şimdi bu galiba domuz gribi değil mi? Yapmam gereken ekstra bir şey var mı hocam? Doktora goturmedim. 
Teşekkür ederim hocam. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2022 Saat 18:48
Aynen devam edin, ek bir sey gerekmez. 
Yukarı Dön
Gülin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2022 Saat 16:50
https://www.hizliresim.com/4n671hx
Hocam daha öncede yazdım.  Kızımın gecede kusmasi ve ateşi gelmeyince dr.  a götürdüm mecburen. Bana bu ilaçları verdi tahlilleri gönderiyorum. Birde kulakta enfeksiyon var diyip.  3 tane iğne verdi. Hangilerini kullanayım size sormadan vermedim daha. Yardım edin hocam . Kulağında ağrı falan yok. Enfeksiyon kulağına bakıp karar verdi . Ne yapayım hocam?
Teşekkür ederim. Saygilarimla
Yukarı Dön
Gülin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2022 Saat 17:00
 Kadir bey pardon kulak enfeksiyonu belirtileri vermez mi kulağında bir sorun yok.  O iğneleri yaptırayım mi??

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2022 Saat 19:52
Yazilarimi okumazsaniz, bu assagilik sahtekarlarin tuzaklarina boyle dusersiniz. 
On sayfada; yazarlar kisminda bu assagilik sahtekarliklari anlatan 2 makalemi okuyun. 
SAKIN igneleri yaptirmayin, o ilaclarin hicbirini kullanmayin. Cok assagilik bir doktormus. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Ara 2022 Saat 19:54
Yukarı Dön
Gülin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2022 Saat 14:33
Merhaba Kadir bey
Kızım 6 aylıkken sizinle burada tanıştım. Hiç yazılarınızı okumaz olur muyum. Her makalenizi ve soru cevapları okudum okumaya devam ediyorum. Zaten o verilen Hiç bir ilacı kullanmadım.  Ama dr. bakar bakmaz kulağında enfeksiyon var deyince moralim bozuldu ister istemez. Sizin dediklerinizi uyguladım ve uyguluyorum hep. Sagolun var olun, iyi ki varsınız hocam.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.