Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kabızlık, makatta kızarıklık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kabızlık, makatta kızarıklık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Meryemesma Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 171
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Meryemesma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kabızlık, makatta kızarıklık
    Gönderim Zamanı: 12 Ara 2022 Saat 21:42
Hocam merhaba, kızımın kabızlıgı ile ilgili daha onceden de soru sormstm. Hatta acile gıttıgımı orda herkesi akcıger rontgenıne gonderdıklerını sıze anlatmıstm. Bizden bile akcıger röntgeni ıstemıslerdı. Bende ne alaka deyıp hemen cıkımıstm hastaneden. 
Hocam kızımın kabızlıgı devam ediyor. Duphalac aldım uc gundur kulanıyoruz. Kızım iki bucuk yasında 14 kılo gunde iki defa 10 ml veriyorum. Dogru mu verıyırom bilemedım. Bugun cok karnı agrıdı lavman yaptım kakasını yaptı rahatladı. Duphalac dogru bir tedavi yontemı mi?
*Kızımın makat cevresı cok kırmızı gece bile acıyo diye kalkıp aglıyo. Hocam ne surebılırm. Böyle sanki yanık gıbı kırmızılık var. Pisik degıl. Evde furacın var makat bölgesine surulır mu? Hocam kızım cok aglıyo ne yapabılırım. 

Düzenleyen Meryemesma - 12 Ara 2022 Saat 21:44
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117864
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2022 Saat 21:44
Makat bolgesine; Anestol pomat surun.
Eki yazdiklarimi okuyun, diyetini duzeltin. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Meryemesma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2022 Saat 21:46
Hocam anestol pomat surdum daha cok agladı. Hıc fayda etmedı
Furacın surulıur mu o bölgeye 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Meryemesma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2022 Saat 21:47
Bırde daha oncekı yazılarda sokol onermıssnz. Duphalac gaz yapar dye 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117864
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2022 Saat 03:08
Evet, Duphalac ise yaramazsa, Sokol veriyorum ama icirmesi biraz zor olabiliyor. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Ara 2022 Saat 03:08
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Meryemesma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2022 Saat 08:32
Peki hocam sagolun, duphalac bir kac gun daha denerim. Sonuc alamassam sokol u alıp vermeye calısırım.

Düzenleyen Meryemesma - 13 Ara 2022 Saat 08:33
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.