|
Kabızlık, makatta kızarıklık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meryemesma ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ara 2022 Saat 21:42 |
Hocam merhaba, kızımın kabızlıgı ile ilgili daha onceden de soru sormstm. Hatta acile gıttıgımı orda herkesi akcıger rontgenıne gonderdıklerını sıze anlatmıstm. Bizden bile akcıger röntgeni ıstemıslerdı. Bende ne alaka deyıp hemen cıkımıstm hastaneden.
Hocam kızımın kabızlıgı devam ediyor. Duphalac aldım uc gundur kulanıyoruz. Kızım iki bucuk yasında 14 kılo gunde iki defa 10 ml veriyorum. Dogru mu verıyırom bilemedım. Bugun cok karnı agrıdı lavman yaptım kakasını yaptı rahatladı. Duphalac dogru bir tedavi yontemı mi? *Kızımın makat cevresı cok kırmızı gece bile acıyo diye kalkıp aglıyo. Hocam ne surebılırm. Böyle sanki yanık gıbı kırmızılık var. Pisik degıl. Evde furacın var makat bölgesine surulır mu? Hocam kızım cok aglıyo ne yapabılırım. Düzenleyen Meryemesma - 12 Ara 2022 Saat 21:44 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Makat bolgesine; Anestol pomat surun.
Eki yazdiklarimi okuyun, diyetini duzeltin.
|
|
![]() |
|
Meryemesma ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Hocam anestol pomat surdum daha cok agladı. Hıc fayda etmedı
Furacın surulıur mu o bölgeye
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Bırde daha oncekı yazılarda sokol onermıssnz. Duphalac gaz yapar dye
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet, Duphalac ise yaramazsa, Sokol veriyorum ama icirmesi biraz zor olabiliyor.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Ara 2022 Saat 03:08 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Peki hocam sagolun, duphalac bir kac gun daha denerim. Sonuc alamassam sokol u alıp vermeye calısırım.
Düzenleyen Meryemesma - 13 Ara 2022 Saat 08:33 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|