|
Alerji testi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslıhan123 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslıhan123
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ara 2022 Saat 12:11 |
Doktor bey merhabalar benim kızım sekiz buçuk yaşında burnunun ya sağ yada sol tarafı değişiyor tıkalı oluyor geniz akıntısı boğazda kaşıntı bazen kulaklarının da kasindigi i söylüyor bur ara doktor mevsimsel alerjik rinit olduğunu söyledi lge :108 çıktı zyrtec verdi ama yeterli olmuyor burun tıkanıklığı sürüyor alerji doktoruna gittim yapılanlardan birşeye alerjisi çıkmadı kizima Armin resverol verdi ve mometix burun spreyi üç hafta kullan dedi bundan sonra da başka doktora goturme dedi ne yapmalıyım bilemiyorum sizin fikriniz nedir size danışmak istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ahmagin teki!!
Aralik ayinda, hangi cicekler acti da, havada "mevsimsel allerji" yapabilecek, polenler ucusuyor? Bildigin ahmak. Allerjiden baska bir halt bilmeyen tipik bir Turk doktoru. SAKIN, o ahmagin verdigi hicbir ilaci kullanmayin. Bu ve bunun gibi ahmak Turk doktorlari asla Grip teshis etmezler. Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|