Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerji testi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Alerji testi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aslıhan123 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslıhan123 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alerji testi
    Gönderim Zamanı: 15 Ara 2022 Saat 12:11
Doktor bey merhabalar benim kızım sekiz buçuk yaşında burnunun ya sağ yada sol tarafı değişiyor tıkalı oluyor geniz akıntısı boğazda kaşıntı bazen kulaklarının da kasindigi i söylüyor bur ara doktor mevsimsel alerjik rinit olduğunu söyledi lge :108 çıktı zyrtec verdi ama yeterli olmuyor burun tıkanıklığı sürüyor alerji doktoruna gittim yapılanlardan birşeye alerjisi çıkmadı kizima Armin resverol verdi ve mometix burun spreyi üç hafta kullan dedi bundan sonra da başka doktora goturme dedi ne yapmalıyım bilemiyorum sizin fikriniz nedir size danışmak istedim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117306
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2022 Saat 18:36
Ahmagin teki!! 
Aralik ayinda, hangi cicekler acti da, havada "mevsimsel allerji" yapabilecek, polenler ucusuyor? Bildigin
ahmak. Allerjiden baska bir halt bilmeyen tipik bir Turk doktoru.  
SAKIN, o ahmagin verdigi hicbir ilaci kullanmayin.
Bu ve bunun gibi ahmak Turk doktorlari asla Grip teshis etmezler.
Yazilarimi okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.