|
Adenovirus |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Pervin deniz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pervin deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ara 2022 Saat 15:00 |
Sevgili hocam oğlumun ateşinden bahsetmiştim.dun tekrar yüksek ateşle hekime başvurduk boğazı nokta nokta olmuş bu adenovirus e benziyor muhgemelen adenovirus geciriyor dedi.antibiyotik gerek yok dedi verseydi de almicaktim zaten.simdi sizi şu u sorayım ateşi çıkacağı zaman aşırı üşüyor titriyor şu an oldugu gibi.bende ter atsın diye şu an 39 ateşle örttüm bastirdim.terlese bı kere acılıvericek.sizce ateş en son kaça gelirse parasetamol vereyim ve bu şekilde ortmem doğru mu yoksa soyayim mi.daha önceki cevaplarinizda örtün yerleşim demişsiniz ama bu defada ateş yukseliyor.baska yapabileceğim bişey varmı hocam?şu an sadece ballı limonlu ılık su veriorum
|
|
Denizimomrumunsahibi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oyle bir "son" yok. Yaptiklariniz dogru.
Yazarlar kisminda; "Atesin yan etkileri" makalemi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|