|
Antibiyotik ve mantar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mehmus ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ara 2022 Saat 02:16 |
Hocam merhaba.
Ben 31 yaşındayım bugune dek hayatımda bildiğim hiç antibiyotik kullanmadım. Geçen ay dişim iltihap yaptı çekim yapılacak implant olacak bu yüzden antibiyotiksiz gecmez dedi dr. İlk defa 1000mg klamoks antibiyotik kullandım. Kullandım 1 hafta oldu olmadı. Bu da ilk kez basıma geldi. Bu sefer vajinal mantar oldum. Cok yogun ve rahatsız edici bir şekilde. Onun içinde travazol ve tek kullanımlık bir hap verdi eczacı onu kullandım. Geçti. Aradan 1 ay geçti dişimi çekime gidemediğim için dişim yine apse yaptı bu sefer bütün yüzüm komple şişti. Onun içinde yine antibiyotik verdi doktor bu sefer deklarit 500 gr. Hocam 5 g0n oldu kullandım daha bitmeden . Şuan yine mantar enfeksiyonu ile mücadele ediyorum. Hocam neden böyle oluyor bağışıklığım bu kadar mı kötüdür antibiyotiğe karsı bu kadar tepki veriyor. Ben 30 senede ilk kez kullandım böyle oldum. Millet şeker gibi atıyor agzına en ufak öksürük ateşte birsey olmuyor. Bende neden boyledir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bagisiklik ile alakasi yok. Kullandiginiz antibiyotikler, vajendeki yararli bakterileri yok edince, firsatci bir
mikrop olan mantarlar devreye girerler.
|
|
![]() |
|
zeykadioglu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeykadioglu
hocam genital mantar tedavisi nasıl olur
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ovul seklinde mantar ilaclari var. Olursa, Eczaciniz ile konusun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|