|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esraa35 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ara 2022 Saat 18:32 |
Hocam yeniden merhaba,bu kez de 8 yaşındaki kızım hasta.Dun tek tük kuru öksürüğü vardı,gece boyu çok huzursuzdu.Sabah kalktığında halsizdi,hicbirsey yemeden midesi bulandı ve 2 kez kustu.Bu arada da yavaş yavaş ateşi çıkıyordu.Ates 38.5 u geçti ve titremeye başladı.Ben de hemen üstüne 2 kat yorgan örtüp terlettim.Bi süre sonra ateşi düştü.Aradan 4-5 saat geçti ve yine tekrar ateşi 39 a çıktı ve titriyordu ben yine örttüm üstünü ve ve şu an terlemeye başladı.her ateşi çıktığında terletmemin sakıncası var mı hocam?Ates rahatsız etmese hiç müdahale etmiycem ama cocuk titriyor.Dil temiz,agiz kokusu yok.Gozleri sanırım ateşten kirmizi
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120934 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Forum soru-cevaplari bugunden geriye giderek okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|