|
Göz sulanması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yurtbegendilayda ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yurtbegendilayda
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ara 2022 Saat 14:05 |
Kadir bey merhabalar 6 yasinda ki oglum sık sık elleriyle gözünü kasıyor gözlerim sulanıyor diyor tv seyredince tablete bakınca daha da artıyor. Esim gözlük taktigi için surekli oglumu uyarıyor benim gibi gözlük takmak zorunda kalirsin diye benimkide böyle başladı felan diye . Cok fazla tablete telefona bakan bir çocuk degil .Bir sene önce buradaki göz dr una götürmüştüm hafif astigmat var demisti 1. Sınıfa başlamadan tekrar getirin demisti seneye 1 e başlayacağı için götürmedim . Göz doktoruna götürmeme gerek var midir neyden olabilir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mutlaka goturun.
|
|
![]() |
|
Yurtbegendilayda ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yurtbegendilayda
Önemli bisey yoktur değil mi Kadir bey neyden olabilir sizin yorumunuz cok önemli buradaki dr un teşhisine ne kadar güvenebilirim bilemiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Goz bozuklugu olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|