|
Bebeğimin kafatasindaki cokukluk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aysel cicksoy ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2023 Konum: Bitlis Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aysel cicksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Oca 2023 Saat 14:31 |
![]() Mrb doktor bey 22 temmuzda sezeryan dogum yaptim son bir buçuk aydır bebeğimin kafatasinda sol tarafta bingildaga kadar gelen resimde gözüken bir cukurluk söz konusu bu durum beni endişelendiriyor bebeğimi hic düşürmedim ve darbe almadı bingildak kapanmak üzere 1e1 dedi ebemiz baş çevresi 42 idi en son gelişimsel bir sıkıntımız yok cevabınız için şimdiden teşekkürler
Düzenleyen Aysel cicksoy - 05 Oca 2023 Saat 14:46 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen, Sezaryen yaparken, deriyi az kesti, ve sanki dogum yaptiriyormus gibi; Forseps kullanmis.
Forseps'in yaptigi baski! Sirf anneye (sirinlik olsun diye) yaranabilmek icin, bebegi hirpalamis! DAIMA yuzu koyun yatirin ve yastik KULLANMAYIN. Kendiliginden duzelebilir. SAKIN sirt ustu yatirmayin.
|
|
![]() |
|
Aysel cicksoy ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2023 Konum: Bitlis Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aysel cicksoy
Doktor bey ben ankara sehir hastanesinde sezeryan dogum yaptim uyaniktim ama bebegimi gördüm fakat önümde örtüler vardı çok kısa sürdüğünü hatırlıyorum ameliyatın beni orda bu durumla ilgili bilgilendirebilir hangi bölüme götürmesini beyninde bir sıkıntı var mı yok mu baktırmak için
Düzenleyen Aysel cicksoy - 05 Oca 2023 Saat 19:39 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yok, sadece simdilik sekil bozuklugu var.
Zaten Forseps kullanmasa, bebegi bu kadar kisa surede cikaramaz. Sadece yuz ustu yatirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|