Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebeğimin kafatasindaki cokukluk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bebeğimin kafatasindaki cokukluk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aysel cicksoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aysel cicksoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bebeğimin kafatasindaki cokukluk
    Gönderim Zamanı: 05 Oca 2023 Saat 14:31
[/url]
Mrb doktor bey 22 temmuzda sezeryan dogum yaptim son bir buçuk aydır bebeğimin kafatasinda sol tarafta bingildaga kadar gelen resimde gözüken bir cukurluk söz konusu bu durum beni endişelendiriyor bebeğimi hic düşürmedim ve darbe almadı bingildak kapanmak üzere 1e1 dedi ebemiz baş çevresi 42 idi en son gelişimsel bir sıkıntımız  yok cevabınız için şimdiden teşekkürler

Düzenleyen Aysel cicksoy - 05 Oca 2023 Saat 14:46
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117988
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2023 Saat 19:16
Muhtemelen, Sezaryen yaparken, deriyi az kesti, ve sanki dogum yaptiriyormus gibi; Forseps kullanmis. 
Forseps'in yaptigi baski! Sirf anneye (sirinlik olsun diye) yaranabilmek icin, bebegi hirpalamis! 
DAIMA yuzu koyun yatirin ve yastik KULLANMAYIN. Kendiliginden duzelebilir. SAKIN sirt ustu yatirmayin. 
Yukarı Dön
Aysel cicksoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aysel cicksoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2023 Saat 19:25
Doktor bey ben ankara sehir hastanesinde sezeryan dogum yaptim uyaniktim ama bebegimi  gördüm fakat önümde örtüler vardı çok kısa sürdüğünü  hatırlıyorum  ameliyatın beni orda bu durumla ilgili  bilgilendirebilir hangi bölüme götürmesini beyninde bir sıkıntı var mı yok mu baktırmak için 

Düzenleyen Aysel cicksoy - 05 Oca 2023 Saat 19:39
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117988
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2023 Saat 20:14
Yok, sadece simdilik sekil bozuklugu var.
Zaten Forseps kullanmasa, bebegi bu kadar kisa surede cikaramaz.
Sadece yuz ustu yatirin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.