|
Sürekli kirden kapanan kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alaaddin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Oca 2023 Saat 09:21 |
Kadir Hocam merhaba, umarım iyisinizdir. Oğlumun kulağını yaklaşık dokuz ay önce boriclean diye bir damla ile kulak kirini yumuşatmış ve aspiratörle temizletmiştim. Size danışmıştım ve sorun olmadığını söylemiştiniz. birkaç ay sonra kulağında dışardan baktığımda yine kir görünüyordu, önemsememeye çalıştım, sürekli temizletmenin zararlı olduğunu düşünerek. Şimdi tekrar danışmak istiyorum, dün akşam uyurken sürekli hareket halindeydi bir sorun olduğunu anladım. Uyandırıp oğlum bir yerin mi ağrıyor neden sürekli hareket ediyorsun diye sordugumda kulağım kapalı dedi. Ben elimi kulağına bastırarak biraz basınç uygulamaya çalıştım önce geçti sonra tekrar kapandı dedi. Tedbir amaçlı iliadin damlattım, Sonra rahatladı yattı. Az önce tekrar kalktı nasıl kulağın dediğimde gene kapanmış dedi. Eski mesajlarınıza baktığımda ear clean sprey Önermişsiniz ama sanırım Türkiye’de satılmıyor. Şimdi gidip tekrar kulağını temizletmem mi gerekiyor, Yoksa önereceğiniz bir damla kullanarak kirin yavaş yavaş atmasını beklemek mi gerekli. İşyerinde Bir arkadaşın çocuğunun da kulağında fazla kir oluyor muş, doktor bir damla verip kirin kulağından yumuşayarak akmasını önermiş temizlemek yerine. Uzun zamandır damlayı Damlatıyorlarmış ve kir kulağınından yumuşayarak akıyormuş. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz, kendi kendine akması mı yoksa temizletmek mi daha mantıklı, bu durumda bize önerebileceğiniz bir ilaç ismi var mıdır, hangisini yapsak daha mantıklı, sürekli damlayla yumuşatıp akması mı yoksa temizletmek mi? teşekkür ederim iyi günler dilerim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117226 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Belli ki, kulakta tekrar KIR olusmus, mecburen temizleteceksiniz.
Bazi bunyelerde, bu sekilde cok sik kulak kiri olusur. TEMIZLETECEKSINIZ! Kir yumusak ise, damla gerekmez.
|
|
![]() |
|
alaaddin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağolun hocam, temizleteyim öyleyse. Sürekli yaptırmanın bir zararı olur mu hocam acaba, ne kadar sıklıkla yaptırırsak sorun yaşamayız. Böyle bir yıla yakın bir sürede, sanırım sürekli olacak bu kirlenme durumu ve yaptırmamız sorun teşkil etmez sanırım. Tekrar sağolun hocam, iyi günler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117226 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir zarari olmaz! Duyduklariniz, Turk doktor uydurmasidir.
Genellikle, tozlu muhitlerde daha sik kir olusur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|