|
Sinüzit mü? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
gonjaa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Oca 2023 Saat 12:51 |
Hocam merhaba oğlum 6 yaşında neredeyse iki haftaya yakın
zamandir uykuda burun tıkanıklığı bitmedi sayıklıyor titriyor.Sabahları burnunu temizlediğimde özellikle sağ tarafından fazlaca yeşil sari burun akıntısı geliyor.Sabahta okula giderken balgam kustu. Bazen sağ bazen sol gözü hafif kanlaniyor. Acaba sinüzit mü hocam bunu nasıl anlarız?Sinüzit ise ne yapmamız gerekiyor.Yardimci olursanız sevinirim...
Düzenleyen gonjaa - 10 Oca 2023 Saat 12:53 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinuzit degil.
Sinuzit oldugunda da, Turk doktorlar gibi tedavi vermem. SADECE Iliadin damla kullanirim. Yazilarimi OKUYUN.
|
|
![]() |
|
gonjaa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrardan merhaba oğlum 15 gundur gripti tam iyileşti burnu açıldı dedim tekrar başa döndük hastalandı yine.5 gün illadin damla damlattim burnuna kulakları için perşembe akşamı bitti.Dün akşam yatmadan çok ağladı sağ kulağım ağrıyor diye nöbetçi eczaneden illadin aldık saçlarını kestirdiğimiz için duş aldırdım kulaklarını temizleyip sonrasında illadin damla damlattim aradan 1 saate yakın geçti hala kulağım ağrıyor dedi bende parol verdim ve kulağına sıcak havlu koydum sabaha kadar yattı şimdi uyandi anne kulağımda su var dedi peçeteye sildim 3 dört damla su vardı ve beyaz hafif pütür. Mızmizlandi kulağımı agrittin diye kulağım ağrıyor diyo ateşi yok.Sanirim sağ kulağı delindi Hocam sadece illadin mi kullanayım dozu artırmaya gerek var mi?Sol kulağında sıkıntı yok sol kulağına damlatmama gerek var mi?İlladin ağrıyı kesmezse ne yapayım Hocam?
Şimdiden sağ olun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Okuyun.
|
|
![]() |
|
Okuyorum hocam kulak zarı kendini çabuk onarır yazmışsınız salı günü çocuğun yüzme dersi var şimdiden ağlamaya başladı ben giricem havuza diye.Kulağında şu an akıntı yok sabah akşam illadin kullanıyorum.Salı günü havuza girmesi kulağı için tehlikeli olur mu hocam?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olur!! kulak tikaci ustune de, Bone taksin.
|
|
![]() |
|
Ceren85 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
İliadin burnuna damlatmanız lazım,kulaga değil
|
|
![]() |
|
Kulağına damlatmiyorum zaten burnuna damlatiyorum.Artık 3-4 yılın tecrübesi var :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|