Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sinüzit mü?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sinüzit mü?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gonjaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 283
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gonjaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sinüzit mü?
    Gönderim Zamanı: 10 Oca 2023 Saat 12:51
Hocam merhaba oğlum 6 yaşında neredeyse iki haftaya yakın 
zamandir  uykuda burun tıkanıklığı bitmedi sayıklıyor titriyor.Sabahları burnunu temizlediğimde özellikle sağ tarafından fazlaca yeşil sari burun akıntısı geliyor.Sabahta okula giderken balgam kustu. Bazen sağ bazen sol gözü hafif kanlaniyor.
Acaba sinüzit mü hocam bunu nasıl anlarız?Sinüzit ise ne yapmamız gerekiyor.Yardimci olursanız sevinirim...

Düzenleyen gonjaa - 10 Oca 2023 Saat 12:53
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2023 Saat 18:49
Sinuzit degil. 
Sinuzit oldugunda da, Turk doktorlar gibi tedavi vermem. SADECE Iliadin damla kullanirim. 
Yazilarimi OKUYUN. 
Yukarı Dön
gonjaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gonjaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2023 Saat 09:33
Hocam tekrardan merhaba  oğlum 15 gundur gripti tam iyileşti burnu açıldı dedim tekrar başa döndük hastalandı yine.5 gün illadin damla damlattim burnuna kulakları için perşembe akşamı bitti.Dün akşam yatmadan çok ağladı sağ kulağım ağrıyor diye nöbetçi eczaneden illadin aldık saçlarını kestirdiğimiz için duş aldırdım kulaklarını temizleyip sonrasında illadin damla damlattim aradan 1 saate yakın geçti hala kulağım ağrıyor dedi bende parol verdim ve kulağına sıcak havlu koydum sabaha kadar yattı şimdi uyandi anne kulağımda su var dedi peçeteye sildim 3 dört damla su vardı ve beyaz hafif pütür. Mızmizlandi kulağımı agrittin diye kulağım ağrıyor diyo ateşi yok.Sanirim sağ kulağı delindi Hocam sadece illadin mi kullanayım dozu artırmaya gerek var mi?Sol kulağında sıkıntı yok sol kulağına damlatmama gerek var mi?İlladin ağrıyı kesmezse ne yapayım Hocam?
Şimdiden sağ olun
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2023 Saat 18:31
Okuyun. 
Yukarı Dön
gonjaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gonjaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2023 Saat 20:25
Okuyorum hocam kulak zarı kendini çabuk onarır yazmışsınız salı günü çocuğun yüzme dersi var şimdiden ağlamaya başladı ben giricem havuza diye.Kulağında şu an akıntı yok  sabah akşam illadin kullanıyorum.Salı günü havuza girmesi kulağı için tehlikeli olur mu hocam?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2023 Saat 18:29
Olur!! kulak tikaci ustune de, Bone taksin. 
Yukarı Dön
Ceren85 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 222
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ceren85 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2023 Saat 18:46
İliadin burnuna damlatmanız lazım,kulaga değil 
Yukarı Dön
gonjaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gonjaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2023 Saat 19:06
Kulağına damlatmiyorum zaten burnuna damlatiyorum.Artık 3-4 yılın tecrübesi var :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.