|
Karın Ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Scherbatsky ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Scherbatsky
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Oca 2023 Saat 19:20 |
Merhabalar hocam, kızım 7 yaşında dört gün önce kusma oldu aynı gün üç kez kustu. aynı gün kusma kesildi ve ishal başladı. sonraki gün ishal kesildi. Ancak ateş burun akıntısı ve ciddi karın ağrısı başladı. Yalnız ağrılı ve halsiz olduğu zamanda bu 4 günde 4 doz parasetamol verdim başka ilaç kullanmadım. Bugün yine çok karnım ağrıyor dediği için doktora götürdüm ve karın ağrısı için bir sebep söylemedi boğazı beyaz enfeksiyonu var diyerek augmentin, parasetamol, ibuprofen verdi, aldım ancak özellikle augmentin kullanıp kullanmamakta kararsızım.
Ateş, şiddetli karın ağrısı ara ara öksürük ve burun akıntısı devam Dilde pas yok gibi , koku hiç yok. en çok yakındığı şey olan karın ağrısı için ne yapmalıyız? Ibuprofen versem karın ağrısı için fayda eder mi, yoksa yalnız parasetamol mu vermeliyim? Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin. Ates dusurmeyin.
Muhtemelen, Domuz gribi geciriyor. Karin agrisi icin, agri kesici kullanilmaz. Ameliyatlik bir durumu maskeleyebilirsiniz. Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Scherbatsky ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Scherbatsky
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederiz, var olun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|