|
İNFLUENZA LANETİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sudek ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Oca 2023 Saat 11:24 |
hocam selamlar 3 gün önce başlayan ani yüksek ateş şikayetiyle ertesi gün acile başvurmak zorunda kaldık. influenza dediler test yapmadan. test istedim negatif çıkabiliyo bazen dediler. Oğlumun yüksek ateş dışında inanılmaz baş ense ve bacak ağrısı var halsiz. yürürken bile kasılıyor. enfluvir calpol ve rhinfant verdiler. ateş biraz azaldı gibi ama ara ara yine yüksek oluyor inliyor uykuda. bugünde ağız kokusu vardı diline baktım bu şekilde. birde bgünde öksürük başladı. hocam ne yapalım ya valla inanılmaz yıprandık artık bu hastalıklardan doktorların aynı şeyi söylemelerinden. ne yapmamız gerekir. artık menenjitten korkuyorum bu arada 5 yaşında oğlum. menenjit aşısı yapmadık.
https://www.hizliresim.com/gxhb2ug
|
|
![]() |
|
sudek ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam birde sağa sola döndüğünde kafasının arkasını tutuyor. Ensesi ağrıyor gibi
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
influenza testimiz negatif çıktı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk doktorlarinin Viruslar ve bilhassa Gripler hakkinda EN UFAK bir bilgileri yoktur!!
Daha dune kadar ASLA Grip teshis etmezlerdi! Her Gripli hastaya;Astim veya zaturre baslangici derlerdi! Grip nedeni ile hastanelere giderseniz; yataklari bos ise cocugu yatirirlar, dolu ise, eve gonderirler! Turk doktorlarini fazla ciddiye almayin. Bazi uyelerimiz, onlardan daha bilgilidirler. Okumaya devam. Sadece ensesi degil, butun adelelerinde agri olabilir, Griplerde normaldir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|