|
Yenidogan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Oca 2023 Saat 17:46 |
Hocam kiiz bebegim dogum kilosu 3194 kg boy 47.5 cm 5.gum kilosu 3070geldi. Hocam bebegim yemiyor agliyor ve hemen uyuya kaliyor suan 27 gunluk bugun doktora goturduk bisey bulamadi ama mamayi veriyoruz ancak 40 ml iciyor ve gerisinde agliyor bacaklarini kasiyor dahada icmiyor bugun kilosu 3750 geldi boyu 51 cm dedi ve inanin cok noralim bozuluyor yani yememesi beni uzuyor ne olabilir sebebi acaba hocan baska mama aldim ondada ayni oldu elim kolum bagli bakamiyorum gibi geliyor agzinin tavaninda beyazlik vardi az ama ondan olmazsanirim cunku emzigi emiyor ama mamada az iciyor bana fikir verin yazip durdum ama
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazilarimi okumaz ve Turk doktor akli ile isler yaparsaniz, iste boyle bos yere uzulursunuz.
"Yeni Dogan bebeklerin Ozellikleri" makalemi yazarlar kismindan okuyun. HER bebek, dogduktan sonra 200-300 gram verir ve 20. gun dogum kilosun yakalar. SAKIN mama baslamayin! Sadece anne sutu ile devam edin. 1. aydan sonra, PAMUKCUK OLMAZ!!! Sakin Turk doktorlara inanmayin.
|
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O beyazliklar ne ki hocam acaba okudum hocam hatta kitabiniz var elimde notlar bile aldim icine. Benim bebek 124 gr kaybetmis hocam ozaman kaybetigi gunden itibaren 22 gunde 680 gr almis mi demeliyiz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Internette: "Ebstein pearls" diye bakin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|