|
Mide bulantısı halsizlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lindi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2023 Saat 08:58 |
Kadir Bey merhaba
Kızım 8 yaşında, geçen Pazar öğlen mide bulantısı başladı. Eve gelince birkaç kez kustu, doğru düzgün birşey yemedi, ertesi gün dinlensin diye okula göndermedim, evde dinlendi yine doğru düzgün birşey yemedi, Salı günü okula gönderdim, okulda da iştahsızmış öğlen yemekte hiç birşey yememiş ve eve gelince sanki midem bulanıyor, boğazımda bir düğüm var gibi geliyor dedi bu şekilde Salı hariç tüm hafta okula göndermedik. Hala çok az yiyor, iştahı yok, biraz ishal gibi ama Pazartesi den beri hiç kusmadı.Hergün doktora gidelim diyor.Bu sefer götürmediğim için kendimi kötü hissediyorum, acaba önemli birşey olup da kaçırma ihtimalimiz olursa diye. Doktora götürüp abuk sabuk bir sürü ilaç yazmalarını istemiyorum ama Biruni Gibi bir labaratuara götürüp bir kan tahlili mi yaptırsak acaba? Neden 1 haftadır halsiz, yorgun enerjisi yok arada mide bulantısı ve ara ara ishali var diye? Ateşi yok. Teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN hicbir sey yapmayin. Biruni, en guvenilir laboratuvarlardan biridir, ama ona bile (simdi) gerek yok.
Zaten bunun icin istenecek bir tahlil de yok, olsa bile ne cikarsa ciksin, zaten gene bir sey yapilmaz. Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|