|
Burun eti mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Esmylmz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Oca 2023 Saat 22:31 |
![]() Hocam oğlumun burnuna baktığımda böyle bir et parçası gördüm. Diğer burnunda yok. Bir kaç gündür hafif burnu kanıyor. Geçen hafta dayazmıştım size sinüzit ve kulak sıvısı var diye. İlk defa ozaman kanadı. Sabah sümkürünce pıhtı çıktı. Karıştırmaya bağlı dediniz ama şuan gördüğüm beni korkuttu biraz. Nefes de zor alıyor nerdeyse burnunu kapatmış.
Düzenleyen Esmylmz - 17 Oca 2023 Saat 00:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117262 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
o gorunen, burunun icinden konkalardan biri.
|
|
![]() |
|
Esmylmz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet araştırdığım kadarıyla bende öyle anladım hocam ama şişmiş gibi sanıırm grip olacak. Burun tıkanıklığı böyle oluyor demek ki. Alt konka şişip burnu kapatıyor. Cahillik başa bela hocam burnumuzun içinden bile haberimiz yok
![]() Düzenleyen Esmylmz - 17 Oca 2023 Saat 10:11 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|