|
Aşı karmaşası? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kader ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Oca 2023 Saat 20:41 |
Hocam kızım 9 yaşında 36 kg 137 cm.
Kitabınızdaki aşı tablosuna göre kızımın aşıları var Ve fakat; Kitabınızda 4 6 yaş arasında yapılması gereken aşıları ( KKK ve 4 LÜ KARMA) 7 yaşında iken yaptırdık diye hatırlıyorum fakat hemşire kızımın aşı kartına işlememiş. E nabıza da işlenmemiş. Kısa keseceğim hocam. Bu aşılar yapıldı mi yapılmadı mi emin olamıyorum. Yapılmamış olma ihtimaline karşı tekrar KKK ve 4LÜ KARMA yı yaptırsam bir problem olur mu? Sevgi ve saygılarımla... Düzenleyen kader - 17 Oca 2023 Saat 21:00 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir problem olmaz. Goruyorsunuz, Saglik bakanligi elemanlarinin ne kadar pejmurde ve cahil kimseler
olduklarini! Asi olurken, baslarinda duracaksiniz, ve gerekirse kafalarina vura vura asi kartina isleteceksiniz. |
|
![]() |
|
kader ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar yaptıracağım o halde.
Sormayın hocam benim aptallığım ki güvendim. Siz defalarca söylediniz işletin, markalarını yazdırın diye. Düzenleyen kader - 18 Oca 2023 Saat 09:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ASLA; Turkiye'deki saglik calisanlarina, Prof.'undan hemsiresine kadar GUVENMEYIN!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|