|
Streptokok |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Dururzgr
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: StreptokokGönderim Zamanı: 21 Oca 2023 Saat 18:51 |
|
Hocam biraz karisik umarim anlatabirim.Oglum 6 yasinda 22 kilo Pazartesi karin agrisi hafif kulak agrisi olunca ibufen verdim iliadin sıktim burnuna iyiydi aksama ateslendi.Gece inatci bir ates baslayinca bogazim aciyor deyince etesi gun doktora gittik.Bogazi cok kotu dedi strep a yapmadi kultur istesi o cikana kadar augmentin 400 verdi 1 bucuk kasik icirin dedi.Sonuc normal bogaz florasi uredi deyince kesmek istedim çunku ishal kusma yapti ilaç.Doktor devam et deyince baska doktor gittim strep a testini yeniledi pozitif cikti antibiyotige ragmen 3 gun boyunca ates hic düsmedigini soyledim deposilin 6.3.3 igne yapildi.Kulaklarinda sivi oldugunu söypedi çunku ayni anda oksuruk var burund tikaliydi.Gece kulagim agriyor dedi ve kulagi akti hocam.Ateside yogun terlemeyle düstü.Ertesi gun kbb doktoru bakti zar delinmis dedi.Hocam sormak istediğim atesi gun boyu 37.5 larda seyretti simdi tekrar 38 3 e yukselmis.Bu ates kulak kaynakli mi deposiline ragmen yoksa bogazindan kaynakli mi hepsi birbirine karisti ve ben endiselendim biraz hocam.Daha evvel 12 gun suren sebepsiz ates ile hataneye yatmisti odak bulunamamisti.Hocam bu ates normal mi bugun 6. gun olacak.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Oca 2023 Saat 19:35 |
|
Grip geciriyor!
1- Bu yasta Streptokok olmasi son derecede nadirdir. 2- Zaten kulturde ureme olmamis. ( olmaz tabii ki. Zira Grip geciriyor) 3- Turkiye'de aylardan beri Strep-A Test kiti YOK! BU pust laboratuvarlar, test yapmadan, bogazdan suruntu alip, Strep-A :(+) diye sahte rapor veriyorlar! Denemek isterseniz, gidin o laboratuvardan Test kitinin kutusunu gostermelerini isteyin. 4- Streptokok olsa idi, TEK doz Augmentin'den 12 saat sonra cocuk tamamen iyilesirdi! Bu sebeple, yapilan Strep-A Testi'nin Pozitif cikmasi imkansizdir! Size SAHTE rapor verilmis. 5- Deposilin6-3-3 BOSUNA YAPILDI.. 6- Kulak agrilari; SADECE ve SADECE Griplerin arkasindan olur. Iyi kazik yemissiniz! 7- Sadece Iliadin damla kullanin. 8- KBB doktoru gorene kadar gittiginiz BUTUN doktorlar, dolandirici sarlatanlardi! Herhalde artik anlarsiniz Turkiye'deki doktorlarin ve assagilik laboratuvarlarin NE MAL olduklarini! Kullandiginiz Antibiyotiler ve diger ates dusuruculer yuzunden hastalik daha 2 hafta surecek. Bu pust doktorlara gitmese idiniz, cocuk coktan iyilesmisti! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Oca 2023 Saat 19:39 |
|
![]() |
|
Dururzgr
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Oca 2023 Saat 20:39 |
|
Hocam vallahi artik sasirmis durumdayiz.Birsey söylesek cok bilmis gibi oluyoruz.Hocam doktor süruntü düzgun alinmazsa yanlis sonuc verebilir dedi.Viral bir enfeksiyonun uzerine bakteriyel enfeksiyon eklenmis dedi.Bizde yaptirdik hocam.Böyle durum olabilir mi hocam peki
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Oca 2023 Saat 03:05 |
|
4- Streptokok olsa idi, TEK doz Augmentin'den 12 saat sonra cocuk tamamen iyilesirdi! Bu sebeple, yapilan Strep-A Testi'nin Pozitif cikmasi imkansizdir! Size SAHTE rapor verilmis. Supruntu yanlis alinmis ise: (!!!!!) Diger bakteriler NASIL uremis??? Popodan uydurmalar!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|