|
Lenf boğazda sislik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Oca 2023 Saat 21:58 |
Merhaba kadir bey 37 yaşında bayanım 1 aydır boğazımda ele gelen bir şişlik vardı kulak burun boğaz doktoruna gittim baktılar boğaz dolmuş enfeksiyona bağlı lenf bezi sismesi dgibi bişi dedi troid bezleri enfeksiyona bağlı sisebilir önemsiz geçer dedi antibiyotik verdi geçmedi bende cocuklugumdan beri geçmeyen sinüzit vardı zaten yaz kış burun akıntısı olur dönem dönem beynimin içi sallanıyor gibi bile olur sinüzit arttıgı zamanlarda ama hiç şişlik olmamıştı bu şişlik troid olsa kontrolde cıkarmıydı ultrasyonda baktılar iyi huylu dediler ama geçmedi ne yapabilirim siz 3 lü yoksa antibiyotik gereksiz demüstiniz bende dil sarı ama ateş yok kullnmadım antibiyotik kullanmadım diyemi geçmedi hala boğazımda dokununca ağrı ele gelen şişlik var geniz dolu geçmedi
Düzenleyen yagmurb - 25 Oca 2023 Saat 22:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lenf bezleri, bagisikligin bir parcasidir. Enfeksiyon oldugunda, o mikroba karsi olusmus antikorlar yoksa,
onlarla Lenfatik sistem mucadele eder ve buyurler. O mikroba karsi antikorlar (bagisiklik maddeleri) yeterli miktarlara gelene kadar da kuculmezler, antibiyotiklerle HIC kuculmezler.
|
|
![]() |
|
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugün boğazım tamamen şişti yutkunurken acıyor dokunamıyorum bile ne iyi gelir kadir bey kulakta suan sorun yok
Düzenleyen yagmurb - 27 Oca 2023 Saat 20:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tantum Verde Sprey kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|