|
Lütfen cevaplar msnz |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Esma keleş
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Oca 2023 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Esma keleş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Lütfen cevaplar msnzGönderim Zamanı: 29 Oca 2023 Saat 23:14 |
|
4 yaşındaki oğluma kulak ağrısı var diye sipragut Damla damlattim bir hafta aktı kulağı (bilmiyordum kulağı delinmiş) önceden Dr tavsiye etmişti diye sipragut damlayı damlatmaya devam ettim meğer delindiigi için akiyormus. Bir sorun olur mu hocam? Sizi yeni tanıdım hemen illadine başladım akma durdu ağrısı ateşide yok. Arada konuşurken ne ne diyo,bizi bir sorun bekliyor mu ne yapmalıyım hocam. Dr gitmeye korkuyorum tüp takılmali duymuyor vs diyip telaslandiracklar diye. Lütfen cvb verin
|
|
![]() |
|
Esma keleş
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Oca 2023 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Esma keleş
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Oca 2023 Saat 23:53 |
|
Birde horlama çocuklar da neden olur? Nasıl çocuk rahatlatır ağzının kapalı kalmasi nasıl sağlanır hocam.? Vitamin balık yağı probiyotik konusunda da yol gösterir msnz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2023 Saat 02:36 |
|
Agrili kulaga ASLA damla verilmez, ama bu son 20 seneden beri KBB sarlatan hocalarin ellerine gecti ve bu
assagilik sarlatan PUSTLAR, kasten kendilerine is ciksin da, "Mikrosirurji" ile suni kulak zari ameliyatlarini yapabilsinler diye bu kulak damlalarini kullanmayi talabelere ogretiyorlar. SAKIN agrili kulaga, hele boyle akintisi olan ve kesinlikle kulak zari delik olana ASLA hicbir zaman, hicbir damlayi damlatmayin. Siz erken safhada Iliadin basladiginiz icin, kulagi kurtarabildiniz. Kesinlikle bu sarlatan KBB doktorlarina gitmeyin. Evet, butun gayeleri tup takip, kulak zarini mahvtmektir. Cocuklarda ve eriskinlerde, yumusak damagin titremsi ile horlama olur. YAN yatirin ve basucuna 2 damla ColdMix damlatin. Yazilarimi okuyun. Bilhassa YAZARLAR kismindaki kulak ile ilgili 2 makalemi okuyun. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|