Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İlac acil
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İlac acil

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Can Ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 278
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Can Ege Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İlac acil
    Gönderim Zamanı: 02 Şub 2023 Saat 23:31
Hocam tekrardan sizi rahatsiz ediyorum kusura bakmayin. Kiz kardeşim uyuyamadığı icin 3 tane Desyrel 50mg  uyku ilaci 2 adet parol 500mg ve devamli ictigi esmax  10 mg adlı psikiyatri ilacinında yarısını  ayni anda icmiş. Bize yarim saat sonra soyledi hemen kusturdum. Hastaneye gitmek istemiyor bisey olurmu hocam.lutfen  bisey soyleyin.

Düzenleyen Can Ege - 02 Şub 2023 Saat 23:52
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119245
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2023 Saat 00:20
Mide yikanmasi lazim. 
Yukarı Dön
Can Ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 278
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Can Ege Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2023 Saat 00:28
Hocam ikna edemiyorum gitmiyo 2 saat oldu iceli iyiyim diyo.Atama bekliyor sicilime isler diye gitmek istemiyo ne yapayim
Bi olumsuzluk olsa ne zaman belli olur . Bu saatte sizden baska soracak kimsem yok.kusura bakmayin.2

Düzenleyen Can Ege - 03 Şub 2023 Saat 00:31
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.